EPOS opgraderer deres førsteklasses sortiment af headsets til virksomheder med to nye serier
Hjem NYE PRODUKTER EPOS opgraderer deres førsteklasses sortiment af headsets til virksomheder med to nye serier

EPOS opgraderer deres førsteklasses sortiment af headsets til virksomheder med to nye serier

Af Redaktionen

EPOS, der er førende inden for lydteknologi, annoncerer i dag udvidelsen af ​​deres flagskib-serie af headsets til virksomheder på Integrated Systems Europe 2024 (ISE) i Barcelona.

Lanceringen inkluderer to nye moderne serier af headsets med ledning – IMPACT 700 og IMPACT 800. Særligt fremstillet til at imødekomme de forskellige krav fra moderne erhvervsfolk, giver den næste generation af IMPACT-headsets mulighed for problemfri kommunikation i alle åbne kontormiljøer.

En ny standard for lydløsninger

Uanset om man har en samtale i et åbent kontormiljø eller der er behov for at afholde afgørende samtaler, der kræver dyb koncentration – tager EPOS hensyn til, at forskellige arbejdsmiljøer medfører unikke udfordringer i forhold til kommunikation. Ved hjælp af topmoderne teknologi og årtiers forskning inden for psykoakustik tilbyder den næste IMPACT-generation et udvalg af premium-løsninger, der imødekommer forskellige kontormiljøer. Med Bluetooth, Digital Enhanced Cordless Telecommunications (DECT) og ledningsmuligheder er der et produkt til at imødekomme et hvert behov og budget.

EPOS udvikler og sætter en ny standard for virksomhedsteknologi med lydløsninger baseret på EPOS BrainAdapt, en række teknologier, der bygger på verdensførende forskning i, hvordan hjernen opfatter lyd for at forbedre kognitiv præstation. Hele IMPACT Generation-serien er udviklet med denne banebrydende EPOS BrainAdapt-teknologi som et helt centralt element – hvilket hjælper med at minimere hjernetræthed og muliggøre bedre præstation og forbedret kommunikation.

EPOS opgraderer deres førsteklasses sortiment af headsets til virksomheder med to nye serierEn portefølje til åbne kontormiljøer

IMPACT 700 og 800 tilslutter sig EPOS’ nuværende sortiment af førsteklasses virksomheds-headsets. Dette inkluderer flagskibs on-ear Bluetooth-hovedtelefon – IMPACT 1000 – der blev lanceret i 2023. Dette headset udnytter stærke AI-teknologier for at sikre, at brugere på begge sider af kaldet kan forblive fokuserede og derved opnå en uforstyrret dialog.

Den omfattende produktportefølje består nu af:

  • IMPACT 700: Den ledningsbaserede IMPACT 700-serie er designet specifikt til miljøet i et contact center og serien er omhyggeligt udformet med et let design og bløde ørepuder, der former sig efter øret og således leverer komfort hele dagen. Ved at anvende tre digitale mikrofoner, der er bygget på EPOS BrainAdapt-teknologier, yder IMPACT 700 brancheførende stemmeoptagelse og sikrer naturlige samtaler.
  • IMPACT 800: Den næste version af ledningsbaserede hovedtelefoner til skrivebordsarbejde i åbne kontormiljøer – IMPACT 800 sikrer, at brugere bliver hørt uanset niveauet af baggrundsstøj. Ved at kombinere EPOS BrainAdapt-teknologier med adaptiv Active Noise Cancellation (ANC) og brancheførende stemmeoptagelse takket være EPOS AI kan IMPACT 800, sammen med IMPACT 1000, hjælpe med at forbedre effektiviteten med 40%.
  • IMPACT 1000: Ved hjælp af brancheførende taleforståelighed og drevet af EPOS AI er IMPACT 1000 EPOS’ flagskibs-Bluetooth-headsetserie, som er designet til at imødekomme udfordringerne i moderne arbejdsmiljøer. Med sine skarpe teknologier og brugervenlige funktioner mindsker den hjernetræthed, reducerer forstyrrende lyde og muliggør, at brugerne kan forbedre deres produktivitet og præstation.
  • IMPACT 5000: Standarden for trådløse DECT-headset hæves med IMPACT 5000, som giver brugerne mulighed for at nyde rig, naturlig lyd samt total fleksibilitet. Desuden kan brugeren være tryg ved, at deres opkald er sikre, takket være forbedrede sikkerhedsfunktioner som beskyttet parring, 128-bit autentificering, DECT Security-certificering og EPOS Manager.

Johnny Andersen, VP Product & Portfolio Management hos EPOS, udtaler: ”Hos EPOS har vi en urokkelig forpligtelse til at give medarbejdere mulighed for at kommunikere ubesværet og effektivt – hvor som helst og når som helst. Men vi forstår også, at virksomheders kommunikationsbehov er mangfoldige og konstant udvikler sig for at imødekomme behovene i enhver kontekst. Vores produktudvikling er bygget op omkring at forfine lydoplevelser for brugerne, og med tilføjelsen af IMPACT 700- og 800-serierne dækker vores IMPACT-serie nu alle kommunikationsbehov for talecentrerede erhvervsfolk, uanset kontekst.”

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>