På Intertraffic-messen er fremtidens urbane mobilitet i fokus
Hjem LIVSSTIL På Intertraffic-messen er fremtidens urbane mobilitet i fokus

På Intertraffic-messen er fremtidens urbane mobilitet i fokus

Af Redaktionen

Easypark har flere indlæg i det officielle program på messen i Amsterdam 16. – 19. april, og danskere i toppen af p-app-selskabet er på messen for at tale.

EasyPark Group leverer data og indsigter for at hjælpe byer med at træffe informerede beslutninger om parkeringsinfrastruktur, trafikstyring og byudvikling.

Disse er nogle af de vigtige overvejelser for byer, når de arbejder på at blive mere bæredygtige og vedtage nye standarder. Tung trafik i bycentre har sat miljøzoner på dagsordenen sammen med behovet for flere ladepunkter til elektriske køretøjer (EV’er). Et andet emne er “autobesity”, der er blevet en stor bekymring i byer som Paris, Rom og London. Her kan parkeringsdata være en del af løsningen ved at tilpasse parkeringsafgifterne efter køretøjernes vægt.

Indsigter indsamlet fra parkeringsdata kan også bruges til at hjælpe byer med at forbedre parkeringsforholdene på tværs af bylandskabet. I Heidelberg, Tyskland, gav EasyPark Group kommunen detaljerede analyser af parkeringsbelægning, hvilket gjorde det muligt for den at få en bedre forståelse af, hvilke foranstaltninger der kunne implementeres. Dataene tillod også kommunen at undersøge en bredere zone, der omfattede tilstødende bydistrikter, ikke kun byens centrum. Som et resultat overvejer den at foretage ændringer i betalingsparkering, ændringer i tilladelsesbestemmelser eller implementering af miljøvenlige delebils-løsninger for beboerne.

Mens europæiske lande stræber efter at imødekomme efterspørgslen efter en skalerbar EV-ladestruktur, skiller Norge sig ud. Gennem intelligent byplanlægning er landet blevet en af de globale ledere inden for EV-opladning. EasyPark Group tilbyder chauffører i Norge muligheden for at oplade og parkere på over 13.500 steder og fokuserer nu på at hjælpe byer i andre lande i EU med at planlægge deres EV-infrastruktur ved hjælp af indsigter fra dens parkerings- og opladningsløsninger.

På Intertraffic-messen er fremtidens urbane mobilitet i fokusEasyPark Group leverer også smarte parkeringsløsninger som automatisk nummerplade-genkendelse (ANPR). Denne teknologi giver operatører og byer værdifulde indsigter i parkeringsbrug, fører- og bilistadfærdsmønstre for at informere datadrevne beslutninger. Som følge heraf vedtager byer målrettede strategier for at optimere brugen af parkeringspladser. Parkeringsoperatører nyder godt af reducerede driftsomkostninger og øget indtjening sammen med en ændring i forbrugernes parkeringsadfærd fra parkerings på gaden til mere sikker parkering væk fra gaden.

I løbet af de sidste to år er antallet af parkeringsområder og -garager med ANPR mere end fordoblet i 15 europæiske lande. EasyPark kan nu bruges på mere end 25.000 steder væk fra gaden i Europa.

En online undersøgelse af bilister i Tyskland i 2023 viste, at 61% troede, at parkeringshuse reducerer trafikpropper og søgningen efter parkering på gaden, og 48% var enige i, at det var bedre for miljøet.

Cameron Clayton, CEO hos EasyPark, siger: “Innovation er en del af vores DNA, og de data og indsigter, vi indsamler fra vores mobilitetsløsninger i dag, kan hjælpe med at påvirke, hvordan morgendagens byer udvikler sig. Vores vision er at gøre byer mere beboelige, og sammen med parkeringsoperatører, byer, virksomheder og bilister arbejder vi hver dag mod at opnå det.”

EasyPark Group er førende inden for mobilbetalt parkering med en betydelig international tilstedeværelse. I løbet af de sidste to årtier er det vokset fra en lille nordisk startup til en global platform for mobilitetstjenester. Med en vision om at gøre byer mere beboelige har gruppen omformet bymobilitet og parkering og har derfor tjent en plads på FT 1000-listen over Europas hurtigst voksende virksomheder i 2024.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>