SuperOffice Danmark styrker lederteam med ny Country Commercial Director
Hjem NYHEDER SuperOffice Danmark styrker lederteam med ny Country Commercial Director

SuperOffice Danmark styrker lederteam med ny Country Commercial Director

Af Redaktionen

SuperOffice, en betydningsfuld europæisk leverandør af CRM-løsninger, har officielt meddelt udnævnelsen af Jonas Almstrup som Country Commercial Director (CCD) for SuperOffice Danmark.

Med en imponerende erhvervserfaring på mere end 28 år inden for salg og ledelse inden for softwareindustrien, bringer Jonas en betydelig ekspertise til SuperOffice.

Hans erfaring spænder bredt, fra at have arbejdet for store softwarevirksomheder som CA Technologies, IBM og SAP til lokale startups som Kapow og Fastweb. Som en inkluderende og rådgivende leder af salgs- og onboarding-projekter har Jonas altid været dedikeret til at opnå forretningsresultater og kundetilfredshed.

Inden sin nuværende udnævnelse fungerede Jonas som Head of Services i SuperOffice-gruppen.

I sin nye rolle vil Jonas Almstrup være ansvarlig for at lede og udvikle salgsstrategier samt styrke relationer til kunder og partnere i Danmark. Hans fokus på at skabe kundeoplevelser af høj kvalitet og opnå forretningsresultater vil spille en central rolle i SuperOffices fremtidige vækst og succes på det danske marked.

SuperOffice Danmark styrker lederteam med ny Country Commercial Director

Jonas Almstrup, Country Commercial Director i SuperOffice Danmark

“Det er en ære at blive en del af SuperOffice-teamet som Country Commercial Director for Danmark,” siger Jonas Almstrup. “Jeg ser frem til at arbejde sammen med mine kolleger og vores kunder for at levere innovative CRM-løsninger og yderligere styrke vores position som førende inden for CRM i Danmark.”

Jonas Almstrups tiltrædelse som Country Commercial Director hos SuperOffice markerer et spændende nyt kapitel for virksomheden, og vi glæder os til at se hans indflydelse på vores fortsatte vækst og succes.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>