Samsung Electronics løfter sløret for nye Odyssey OLED-, Smart Monitor- og ViewFinity-line ups ved samlet 2024-lancering
Hjem LEVERANDØRSAMSUNG Samsung Electronics løfter sløret for nye Odyssey OLED-, Smart Monitor- og ViewFinity-line ups ved samlet 2024-lancering

Samsung Electronics løfter sløret for nye Odyssey OLED-, Smart Monitor- og ViewFinity-line ups ved samlet 2024-lancering

Af Redaktionen

Samsung Electronics har i dag annonceret den globale lancering af deres 2024 Odyssey OLED gaming monitor, Smart Monitor og ViewFinity monitor line ups.

De nye og opdaterede modeller har funktioner, som brugere efterspørger – og sågar nogle, de ikke forventer – som skaber nye oplevelser, uanset hvordan de bruger deres skærme.

Odyssey line up’et tager OLED-oplevelsen til et nyt niveau og bringer nye AI-funktioner til Odyssey OLED G8; Smart Monitor line up’et øger glæden med flere forbedrede underholdningsfunktioner, plus Smart Monitor M8 drevet af AI; og ViewFinity-line up’et øger forbindelsesmulighederne for at skabe en komplet arbejdsstation.

Samsung Electronics løfter sløret for nye Odyssey OLED-, Smart Monitor- og ViewFinity-line ups ved samlet 2024-lancering“Vores seneste skærmprodukter leverer en bred vifte af muligheder til brugere over hele verden og skaber bedre oplevelser, uanset hvordan folk bruger dem,” sagde Hoon Chung, Executive Vice President of Visual Display Business ved Samsung Electronics. “Fra den banebrydende AI-drevne Odyssey OLED-gamingskærm til oplevelser med flere enheder i Smart Monitor- og ViewFinity-serien er Samsung fortsat engageret i at omdefinere markedet og levere banebrydende teknologier til brugere overalt.”

Odyssey OLED-serie: Visuel kvalitet med nye burn-in-forebyggende funktioner

2024 Odyssey OLED-modellerne udvider Samsungs tilbud om næste generations OLED-ydelse med den nye Odyssey OLED G8 (G80SD-model) og Odyssey OLED G6 (G60SD-model).

Odyssey OLED G8 er den første flade 32” Samsung OLED-gamingskærm med 4K UHD (3840 x 2160)-opløsning og et 16:9-billedformat. Den har en opdateringshastighed op til 240 Hz og en responstid på 0,03 ms fra grå-til-grå (GtG), hvilket giver et ultrajævnt og responsivt gameplay. Odyssey OLED G6 er en 27” QHD-skærm (2560 x 1440) med 16:9-billedformat. Dens opdateringshastighed op til 360 Hz og GtG-responstiden på 0,03 ms gør det nemt for spillere at følge med i hurtige spil.

Den nye Odyssey OLED G8 er Samsungs første OLED-gamingskærm, der er drevet af AI. NQ8 AI Gen3-processoren, som er den samme processor, som Samsung bruger i sit 2024 8K-tv, opskalerer indhold til næsten 4K, når du bruger skærmens indbyggede Smart TV-apps for højere opløsning i spil og underholdning.

Begge nye OLED-modeller har Samsung OLED Safeguard+, en ny proprietær teknologi til beskyttelse mod burn-in. Teknologien er den første i verden, der forhindrer burn-in ved at give monitoren et pulserende varmerør. Derudover fordamper og kondenserer Dynamic Cooling System et kølemiddel for at difuse varmen fem gange mere effektivt end den ældre grafitplademetode, som forhindrer burn-in ved at reducere temperaturen i kernen. Skærmen registrerer også statiske billeder som logoer og proceslinjer og reducerer automatisk deres lysstyrke som en anden måde at forebygge burn-in på.

Odyssey OLED G8 og OLED G6 leverer begge høj OLED-billedkvalitet med en lysstyrke på 250 nits (Typ.), mens FreeSync Premium Pro holder GPU’en og display-panelet synkroniseret for at reducere hak, skærmlagging og skærmrevner.

Samsungs nye OLED Glare Free-teknologi bevarer også farvenøjagtigheden og reducerer refleksioner, samtidig med at billedets skarphed opretholdes for at sikre en fordybende seeroplevelse, selv i dagslys. Den OLED-optimerede belægning med lav refleksion overvinder kompromiset mellem glans og refleksion takket være et nyt, specialiseret hårdt belægningslag og overfladebelægningsmønster.

Begge skærme har et supertyndt metaldesign, der giver dem en tydelig identitet, mens Core Lighting+ forbedrer underholdnings- og spiloplevelser med omgivende belysning, der synkroniseres med skærmen. Den ergonomiske fod gør også lange sessioner mere behagelige med justerbar højde samt støtte til at vippe og dreje.

Blot et år efter Samsung lancerede deres første OLED-model, opnåede de OLED-monitor-markedets førerposition gennem deres globale salg.[5] Præstationen understreger Samsungs hurtige udvikling i landskabet af OLED-skærme og styrker samtidig virksomhedens forpligtelse til at diversificere sit sortiment af gamingskærme. De nye Odyssey OLED-monitors er de seneste bidrag til at udvide Samsungs marked for OLED-monitors.

Smart Monitor M8: AI-behandling giver klar video og lyd

Den opdaterede Smart Monitor-serie samler en komplet oplevelse med flere enheder i én hub for smartere underholdning og større produktivitet. De opgraderede 2024-modeller omfatter M8 (M80D-model), M7 (M70D-model) og M5 (M50D-model).

Den opgraderede 32” 4K UHD Smart Monitor M8 introducerer nye funktioner drevet af AI med NQM AI- processoren, der tager underholdningsoplevelser til det næste niveau. AI-opskalering bringer indhold med lavere opløsning op til næsten 4K, og Active Voice Amplifier Pro anvender AI for at analysere baggrundsstøj i brugerens omgivelser for at optimere dialogen i brugerens indhold. 360 Audio Mode er tilgængelig på M8, og kan parres med Galaxy Buds for at skabe et fordybende lydmiljø. Det indbyggede SlimFit-kamera gør det også nemt at lave videokald gennem smartphone-apps med Samsung Dex.

En ny tilføjelse til hele linjen af Smart Monitors er Workout Tracker, der kan parres med et Galaxy Watch for at tilgå sundhedsdata på skærmen i realtid – også imens der streames indhold. Det gør det nemmere at tracke træningsmål.

De nye funktioner forbedrer den allerede imponerende Smart Monitor-funktionalitet. Smart TV-apps og Samsung TV Plus giver øjeblikkelig adgang til en lang række streamingtjenester og live-indhold, uden at man behøver at starte en pc eller oprette forbindelse til andre enheder.

M7 fås i 32”og 43” med 4K UHD-opløsning (3840 x 2160), en lysstyrke på 300 nits (Typ.) og en grå-til-grå (GtG) responstid på 4 ms. M5 fås i 27” og 32” med FHD-opløsning (1920 x 1080), en lysstyrke på 250 nits (Typ.) og en GtG-responstid på 4 ms.

ViewFinity-serien: Maksimerer kreativitet og enkel anvendelse

Den seneste ViewFinity-serie er optimeret til de kreative og professionelle. De er bygget med ansvarlig praksis og omfatter ViewFinity S8 (S80UD- og S80D-modellerne), ViewFinity S7 (S70D-modellen) og ViewFinity S6 (S60UD- og S60D-modellerne).

Ved ikke at anvende kemiske sprays på plastkomponenterne bidrager de opdaterede 2024 ViewFinity-monitorer til genbrugsindsatsen ved at bruge 10 % genbrugsplast af den samlede plast, der bruges i produktet.Emballagen bruger også lim i stedet for hæfteklammer for at gøre det nemmere at skille den ad.

Easy Setup Stand samles med et hurtigt klik uden brug af værktøj eller skruer, hvilket gør det hurtigt og nemt at sætte ViewFinity op og nyde den levende skærm. Hver 2024 ViewFinity-skærm understøtter HDR10 og visning af op til 1 milliard farver, hvilket forbedrer den nøjagtige farvegengivelse.

ViewFinity S8 findes i 27” og 32” skærmmuligheder, hver med 4K UHD (3840 x 2160) opløsning, en opdateringshastighed på op til 60 Hz og en lysstyrke på 350 nits (Typ.). De har også en USB-hub for nem tilslutning og en højdejusterbar fod. S80UD-modellen indeholder en ny KVM-switch til nem tilslutning og skift mellem to forskellige inputenheder samt en USB-C-port, der giver brugerne mulighed for at oplade enheder med op til 90 W strøm.

ViewFinity S7 fås i 27” og 32”, hver med UHD 4K (3840 x 2160)-opløsning, en lysstyrke på 350 nits (typ.) og en opdateringshastighed på op til 60 Hz. ViewFinity S6 fås i 24”, 27” og 32″, hver med QHD (2560 x 1440)-opløsning, en opdateringshastighed på op til 100Hz og en lysstyrke på 350 nits (Typ.), inklusive en USB-hub og en højdejusterbar fod. S60UD-modellen har også en indbygget KVM-switch og en USB-C-port (op til 90 W opladning).

Danske priser og tilgængelighed

Priser i OLED-serien starter på en vejledende pris på 7 490 DKK, priser i ViewFinity-serien starter på en vejledende pris på 2 699 DKK, og priser i Smart Monitor-serien starter på en vejledende pris på 3 190 DKK. Alle monitors er tilgængelige i Danmark fra d. 4. juni 2024 med undtagelse af Odyssey OLED G8, der kommer til det danske marked senere i år.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>