TCS DK Perspectives: Stigende usikkerhed presser danske virksomheder
Hjem UNDERSØGELSE TCS DK Perspectives: Stigende usikkerhed presser danske virksomheder

TCS DK Perspectives: Stigende usikkerhed presser danske virksomheder

Af Redaktionen

I en verden præget af kriser, bliver danske virksomheder sat under massivt pres.

I en ny undersøgelse fortaget af Dansk Industri, viser en tydelig tendens sig.

To ud af tre af virksomheder har nedjusteret deres vækstudsigter, og frygter fremtidens udfordringer. Vi har hos TCS prøvet at samle nogle initiativer, som din virksomhed kan implementere, for at sikre omstillingsparathed i en krisetid.

TCS DK Perspectives: Stigende usikkerhed presser danske virksomheder

PR-foto. Kilde: pixarbay.com

I september 2022 offentliggjorde erhvervsorganisationen Dansk Industri en undersøgelse fortaget på tværs af 635 af deres medlemsvirksomheder. To ud af tre virksomheder frygter usikre tider, og som resultat nedjusteres vækstudsigter. Det påvirker dansk økonomi som helhed, og kan forværre eksisterende kriser yderligere.

En opbremsning i dansk økonomi skyldes eksternaliteter som den høje inflation og usikkerhed som følge af politiske spændinger mellem store økonomier.

Det er derfor vigtigere end nogensinde at fremme danske virksomhedernes omstillingsparathed, for at få Danmark bedst igennem krisen.

Som erhvervsleder, så ved jeg, hvor svært det kan være at drive en succesfuld virksomhed og løse komplekse problemstillinger i en krisetid, hvor inflation og usikkerhed begrænser vores mulighedsrum. Derfor har jeg samlet nogle af de indsigter, vi hos TCS har erhvervet os gennem tiden. Jeg håber det kan styrke din virksomhed og give bedre vilkår for at operere i en usikker tid.

God læselyst

Vikram Sharma, Landechef TCS Danmark

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>