Tre hårde julegaver som vil vække glæde

Forretningsfolk arbejder hele året rundt for at holde hjulene i gang.

Tre hårde julegaver som vil vække glæde 1Så hvad med at kigge på Lenovos ønskeliste og finde præcis den gave, de har fortjent i år? Tingene på listen gør både arbejdsdagen lettere og sjovere, og der ingen bløde pakker i år. Glædelig jul!

All business og masser af sikkerhed – Lenovo X1 Carbon

X’et i navnet antyder, at her er der tale om en computer ud over det sædvanlige. Og den er god nok. X1 Carbon gen.7 er en kraftig maskine, der samtidig er utrolig let. Denne version af X1 Carbon er 6 procent tyndere end forgængeren med en tykkelse på kun 14,9 mm – og så vejer den kun 1,09 kg. Du får en meget let computer, som du nemt kan have med over alt.

Du får en batterilevetid på op til 18,3 timer og Rapid Charge, når du har brug for ekstra strøm. Samtidig får du tre års garanti, et lækkert design og en masse skjulte sikkerhedsfunktioner med Lenovos ThinkShield, der sikrer, at du er bedre rustet imod cyber-trusler, så du kan passe dit arbejde med ro i maven.

Den mobile skærm – ThinkVision M14

Tre hårde julegaver som vil vække glæde 2Kender du følelsen af lige at kunne bruge lidt mere plads på skærmen, når du sidder med din bærbare computer? Jamen så skal du måske ønske dig den mobile skærm – M14 – i julegave? Det er en 14” fuld HD-skærm, som du hurtigt og nemt kan tilslutte til din bærbare via USB-C. Der er en USB-C port i hver side, så du selv kan bestemme, hvilken side, du helst vil bruge den på. Hvis du nogensinde har prøvet at sidde med en gruppe mennesker rundt om et bord, hvor alle skulle kigge på den samme skærm, så ved du, hvorfor det her er genial idé. Skærmen kan stå selv, men kan hurtigt klappes sammen og puttes i tasken.

Den lette pc til de tunge opgaver – Lenovo ThinkBook 13S

Tre hårde julegaver som vil vække glæde 3I Danmark er der rigtig mange små og mellemstore virksomheder. Her kan det være nærliggende at købe en billig forbruger pc i stedet for at investere i en business bærbar, som måske har flere funktioner, end man har brug for. Men Lenovos nye koncept – ThinkBook – tilbyder en tredje mulighed; den gyldne mellemvej. Så hvis du kender nogen, der skal have en dejlig julegave under træet, er vi sikre på, at de lækre sølvfarvede maskiner fra Lenovos nye ThinkBook-serie vil vække glæde. Den fås med 13-15 tommer skærm, har et lækkert, tyndt design, men er samtidig udviklet til at fungere som business-pc. Sammen med det lækre design får du Lenovos ThinkShield sikkerhedspakke og tre års garanti med i købet.