Trust tildeles endnu en EcoVadis Gold certificering
Hjem BÆREDYGTIGHED Trust tildeles endnu en EcoVadis Gold certificering

Trust tildeles endnu en EcoVadis Gold certificering

Af Redaktionen

Med nyheden om, at Trust har modtaget EcoVadis Gold-prisen for anden gang, styrker virksomheden yderligere sin position som en bæredygtig virksomhed, man bør holde øje med i 2024.

Trust er nu blandt de 5% bedste miljø- og socialt fokuserede virksomheder indenfor bæredygtig forbrugerelektronik.

EcoVadis er en global standard indenfor bæredygtigheds vurderinger af virksomheder. Vurderingen dækker over fire bæredygtighedstemaer herunder: miljø, arbejds- og menneskerettigheder, samt etik og indkøb.

Trust modtog første gang en EcoVadis Gold i slutningen af 2022 som et resultat af virksomhedens stærke miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige indsats.

Men siden januar har EcoVadis skærpet kravene, og derfor har det en helt særlig betydning at blive tildelt guld igen i år.

“Vi er meget stolte over, igen i år, at få en EcoVadis Gold pris. Det understreger Trusts engagement i bæredygtighed på alle områder inden for miljø, sociale forhold og ledelse – med flere og flere virksomheder, der ansøger om EcoVadis, og de dertilhørende øgede krav for at opnå priserne, er det ekstra specielt for os at opretholde Gold status.” siger Jeroen Hoogland, CEO i Trust

Gennem det seneste års tid har Trust fortsat sin bæredygtighedsrejse ved blandt andet at styrke innovationshøjden og initiativerne, herunder at:

  • Trust tildeles endnu en EcoVadis Gold certificeringØge fokus på at reducere miljøpåvirkningen i både produkter og emballage. For eksempel indeholder 40 procent af alle nyudviklede produkter nu genbrugsmaterialer og er pakket i 100 procent plastfri emballage.
  • Hæve antallet af produkter og emballage der benytter FSC-certificerede materialer.
  • Støtte værdikædens bæredygtighed ved at sikre, at 61 procent af alle leverandørerne er BSCI certificerede.

I fremtiden vil Trust stræbe efter at fremstille 80 procent af alle nye produkter af genbrugsmaterialer og 90 procent af al ny emballage af FSC-certificeret karton. Med den fornyede EcoVadis Gold status, og det fortsatte engagement i bæredygtighed, er Trust klar til at gøre en endnu større forskel for miljøet i 2024 og fremover.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>