Veeam Software annoncerer i dag opkøbet af Coveware
Hjem SIKKERHED Veeam Software annoncerer i dag opkøbet af Coveware

Veeam Software annoncerer i dag opkøbet af Coveware

Af Redaktionen

“Coveware by Veeam” fortsætter med at tilbyde reponssservices på cyberhændelser og proaktivt beredskab for virksomheder, og tilbyder samtidig muligheder for efterforskning og afhjælpning gennem Veeam Data Platform og proaktive services til Veeam Cyber Secure-kunder.

Veeam Software, markedets førende indenfor databeskyttelse og gendannelse efter ransomware-angreb, annoncerer i dag opkøbet af Coveware, en førende udbyder af services til respons på cyberafpresning.

Coveware by Veeam vil fortsætte som hidtil og tilbyde reposnsservices på cyberafpresningsangreb samt arbejde proaktivt sammen med virksomhedskunder om at forberede respons på cyberhændelser. Siden grundlæggelsen i 2018 har Coveware hjulpet tusindvis af ofre for cyberafpresning og udviklet branchespecifik software, der muliggør hurtig forensisk triage, afhjælpning og datagendannelse. Gennem disse indsatser har Coveware samlet data og indsigter om mønstre hos trusselsaktørerne, hvilket giver Coveware og Veeam et enestående overblik over det aktuelle trusselslandskab. Disse værdifulde fund deles med kunderne for at bidrage til uddannelse og reduktion af risici, forbedring af virksomhedens sikkerhedsposition og sikring af hurtig gendannelse. Udvalgte kapaciteter fra Coveware by Veeam vil blive integreret i Veeams tilbud, herunder Veeam Data Platform og Veeam Cyber Secure, så indsigter og kapaciteter kan leveres til en bredere gruppe kunder.

”Det er ikke længere et spørgsmål om, hvis din organisation bliver angrebet, men hvor ofte. Med tanke på, at 75% af alle organisationer er blevet angrebet i løbet af de seneste tolv måneder, kan man roligt sige, at cybertrusler er allestedsnærværende,” sagde Anand Eswaran, CEO hos Veeam. ”Det vigtigste er at sikre, at data er sikre og beskyttede, og at virksomheder hurtigt og sikkert kan komme sig efter de værste tilfælde. Ved at bringe Covewares kapaciteter til Veeams kunder skaber vi det mest komplette sæt af cyberresilienskapaciteter, der findes fra én kilde – fra proaktiv trusselsintelligens, der hjælper med at identificere sikkerhedshuller, til forensisk triage og dekryptering, alt sammen kombineret med kapaciteterne fra markedets førende virksomhed indenfor databeskyttelse og gendannelse efter ransomware.”

Coveware by Veeam

Coveware by Veeam vil fortsat være tilgængelig for kunder som et fuldt udstyret tilbud, inklusive:

  • Veeam Software annoncerer i dag opkøbet af CovewareFuldt automatiseret teknologi, der kører på tværs af kundens operationelle miljø for at udføre forensisk triageanalyse, som vurderer eventuel indvirkning, identificerer ransomwaren (stammen, trusselsaktørgruppe, indtrængningspunkt) og hjælper med at gendanne krypterede data fra kendte ransomware-grupper – selvom intet er så sikkert som sikre, rene backups. Software-as-a-Service (SaaS) platformen hjælper med at visualisere dataene og besvare vigtige spørgsmål om ethvert angreb.
  • Et globalt team af cybertrusselseksperter rundt om i verden, som har arbejdet med mange af verdens største selskaber for at vurdere, forebygge og komme sig efter cyberangreb.
  • Adgang til kontinuerligt opdaterede data om ransomwarevarianter, angrebsvektorsanalyser, angrebsaftryk og gendannelsesmuligheder, der muliggør bedre forebyggelse og hurtigere gendannelse.

Veeam vil også integrere elementer af Coveware-teknologi i Veeam Data Platform og gennem Veeam Cyber Secure Programmet, som tilbyder kunderne cyberbeskyttelse og support, herunder før, under og efter support i forbindelse med cyberhændelser, og en forsikring på $5 millioner.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>