Ikke-Samsungbrugere kan nu udforske Galaxy AI med ny app
Hjem LEVERANDØRSAMSUNG Ikke-Samsungbrugere kan nu udforske Galaxy AI med ny app

Ikke-Samsungbrugere kan nu udforske Galaxy AI med ny app

Af Redaktionen

Ifølge en landsdækkende rundspørge svarer 44% af danskerne, at de ville benytte AI-funktioner, hvis det var til rådighed på deres smartphone.

Og det bliver nu muligt for de smartphonebrugere, som ikke i forvejen har en Samsung Galaxy telefon.

Samsung lancerede tilbage i januar måned helt nye AI-funktioner med deres Galaxy S24 serie, hvilket åbnede for helt nye måder at bruge AI på, hvis man var indehaver af en nyere Samsung Galaxy telefon. Og nu er det også muligt for de smartphone-brugere, som ikke har en Samsung Galaxy smartphone at prøve Samsungs AI-funktioner på deres egen smartphone. Det sker gennem appen ’Try Galaxy’.

Her er det muligt for ikke Galaxybrugere at afprøve styresystem og lære mere om AI-funktioner som blandt andet Live-Translation, der er tovejs stemme- og tekstoversættelser i realtid, Circle to Search with Google, hvor man kan lave cirkler, fremhæve, tegne eller trykke på noget på skærmen for at se nyttige søgeresultater af god kvalitet og Chat-assist der hjælper med at tilpasse stil og tone i tekst og beskeder.

”Vi ved, at al forandring er svær. Dette gør sig absolut også gældende, når det kommer til at skifte telefon og dermed også styresystem. Derfor vil vi gerne give forbrugerne muligheden for at prøve det af, inden de tager en købsbeslutning,” fortæller Claus Holm, landechef for Samsung Danmark.

Ikke-Samsungbrugere kan nu udforske Galaxy AI med ny appUdover videoer, der i appen viser, hvordan de helt nye AI-funktioner bruges, så får man med Try Galaxy appen også adgang til blandt andet Samsung Galaxys temaer, som giver mulighed for at tilpasse telefonens look, så alle app-ikoner f.eks. har samme farve. Brugere vil også få adgang til Samsungs Health-app og meget mere.

Siden ’Try Galaxy’ appen blev lanceret, har Samsung oplevet en stor interesse fra ikke Galaxy-brugere, der har ønsket at afprøve og blive klogere på Samsungs Galaxy univers.

”Der er allerede mange danskere, der har downloadet app’en, så det tyder på en vis nysgerrighed på Samsung-universet. Vores rundspørge fra tidligere i år viser, at mere end fire ud af ti danskere ville benytte AI-funktioner på deres telefoner, hvis det var muligt – det har vi nu sørget for, at de kan få et indblik i med Try Galaxy appen. Og vi håber selvfølgelig, at de bliver lige så begejstret, som vi er”.

Hvis du vil afprøve ’Try Galaxy’ appen, kan du finde en QR kode lige her: https://trygalaxy.com/

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>