PLCnext Technology: Festo og Phoenix Contact indgår et strategisk teknologipartnerskab
Hjem NYHEDER PLCnext Technology: Festo og Phoenix Contact indgår et strategisk teknologipartnerskab

PLCnext Technology: Festo og Phoenix Contact indgår et strategisk teknologipartnerskab

Af Redaktionen

Festo, en producent af tryklufts- og elektrisk automationsteknologi, vil i fremtidens intelligente komponenter anvende det åbne økosystem til moderne automation fra Phoenix Contact, PLCnext Technology.

Det vil kombinere den innovative styrke fra begge virksomheder med målet om at løfte industriel automation til et nyt niveau.

Den nye produktgeneration forventes at blive lanceret ved udgangen af året. Integrationen af PLCnext Technology åbner op for en lang række af muligheder for Festo og deres kunder:

  1. Åbenhed og fleksibilitet: PLCnext Technology er baseret på en åben arkitektur, som tillader udvikling af individuelle løsninger samt gnidningsløs integration af eksisterende systemer. Festo kan derfor tilbyde skræddersyede automationsløsninger til specifikke kundekrav.
  2. Udnyttelse af synergier: kombinationen af know-how fra de to virksomheder muliggør et profitabelt samarbejde, der vil være i stand til at løse fremtidens teknologiske udfordringer – f.eks. inden for cyber security – på den bedst tænkelige måde.
  3. Innovation og fremtidig levedygtighed: kombinationen af Festo’s ekspertise inden for automation og PLCnext Technology lover innovative løsninger til Industry 4.0. Ved at samarbejde og forene ressourcer kan udfordringerne ved digital transformation overkommes i fællesskab.

Det fælles mål for Festo og Phoenix Contact er at imødekomme de krav, der opstår som følge af konvergensen fra IT og OT (Information Technology og Operations Technology) i industrien gennem åbne automationsnetværk.

PLCnext Technology: Festo og Phoenix Contact indgår et strategisk teknologipartnerskab

Glæde over det strategiske teknologipartnerskab – fra venstre mod højre: Ulrich Leidecker, COO, Phoenix Contact; Gerhard Borho, Management Board Information Technology and Digitalisation, Festo; Thomas Böck, Chairman of the Management Board, Festo; F

”I en hastigt foranderlig verden bliver det stadig vigtigere at indgå i partnerskaber og arbejde sammen inden for rammerne af åbne teknologiplatforme. Et paradigmeskift ses tydeligt. Sammen med Festo vil vi fortsætte med at skabe nye løsninger for vores kunder. Fordi bæredygtig innovation kun kan opnås gennem tæt samarbejde,” understreger Frank Stührenberg, CEO hos Phoenix Contact.

Festo, en førende virksomhed i industrien, har valgt PLCnext Technology. Festo har til sin fremtidige retning søgt efter en partner med en åben systemtilgang, som vil tilbyde et egnet styresystem, videreudvikle det og lancere det på markedet.

”Med PLCnext Technology anvender vi den teknologisk førende platform inden for automationsteknologi. Vi er overbeviste om, at åbenheden i PLCnext Technologi vil give vores kunder mange fordele,” understreger Gerhard Borho, Chief Information Technology and Digitalization Officer hos Festo. Ulrich Leidecker, COO og President of the Business Area Industry Management and Automation hos Phoenix Contact tilføjer: “Åbenheden i PLCnext Technology giver mange leverandører mulighed for at tilbyde fleksibel, sikker og moderne automationsteknologi. Det teknologiske partnerskab med Festo er en milepæl for automationsindustrien – jo flere partnere, der er i et åbent automationsøkosystem, jo mere værdifuldt bliver det for hver enkelt deltager.”

Samarbejdet mellem Festo og Phoenix Contact er et vigtigt skridt for automationsindustriens fremtid. Ny, åben tankegang og sammenføjning af industriel ekspertise sætter kursen for innovative løsninger og driver en bæredygtig verden fremad.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>