Vi har spurgt de nuværende og potentielle elbilsejere om deres oplevelser af lademarkedet
Hjem ENERGI Vi har spurgt de nuværende og potentielle elbilsejere om deres oplevelser af lademarkedet

Vi har spurgt de nuværende og potentielle elbilsejere om deres oplevelser af lademarkedet

Af Redaktionen

Tilbage i efteråret lavede vi i samarbejde med Norstat en befolkningsundersøgelse blandt nuværende og potentielle elbilsejere.

For med et stigende antal elbiler på de danske veje ønsker vi at blive klogere på, hvilke ønsker, forventninger og ikke mindst udfordringer som danskerne har til lademarkedet og ladeoplevelsen, når stikket skal sættes i elbilen.

Og vi er blevet meget klogere.

Vi har spurgt de nuværende og potentielle elbilsejere om deres oplevelser af lademarkedetUndersøgelsen viser bl.a., at det er svært at forstå udbud og priser på opladning på offentlige ladestandere, og at det er besværligt med så mange forskellige apps og ladebrikker. Vi lærte også, elbilsejerne ikke er så pjattede med at oplade bilen i øde, ubemandede områder og foretrækker at lade et sted, hvor de kan få noget at spise og drikke imens.

Bliv klogere på tallene i undersøgelsen og de danske elbilsejere under feltet “Relateret media”.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>