Kort nyt: Xerox vælger TCS til GenAI- og Cloud-transformation
Hjem TCS Xerox vælger TCS til GenAI- og Cloud-transformation

Xerox vælger TCS til GenAI- og Cloud-transformation

Af Redaktionen

Tata Consultancy Services (TCS), der er én af verdens største IT-konsulenthuse, har udvidet sit strategiske samarbejde med Xerox om et end-to-end IT-transformationsprogram, der skal styrke Xerox’ forretning gennem simplificering, service og software.

Som led i aftalen skal TCS konsolidere Xerox’ teknologitjenester, migrere datacentre til Azure public cloud, udrulle en cloud-baseret digital ERP-platform samt implementere GenAI.

Kort nyt: Xerox vælger TCS til GenAI- og Cloud-transformationXerox er én af verdens førende virksomheder inden for digital printteknologi med tilstedeværelse i godt 145 lande. Kundebasen består af små- og mellemstøre virksomheder, grafiske kommunikationsvirksomheder, regerings- og uddannelsesinstitutioner samt de fleste af Fortune 500-virksomhederne. Xerox’ IT-projekt om at blive en cloud-first, digital service-drevet virksomhed er en central milepæl i Xerox’ Reinvention forretningsplan, der blev lanceret i 2023, for at transformere omsætningsmikset og levere bæredygtige overskud fremadrettet.

Tino Lancellotti, Chief Information Officer ved Xerox, siger: “Dette digitale transformationsinitiativ er et vigtigt skridt mod at genopfinde vores driftsmodel og simplificere vores geografiske, produkt og operationelle fodaftryk, mens vi transformerer vores kundeoplevelse. Vi tror, at TCS er den helt rette partner til at levere sådan et komplekst program grundet deres erfaringer med både Xerox og projekter på tværs af branchen.”

V Rajanna, President of Technology, Software and Services ved TCS, siger: “Xerox og TCS har samarbejdet i flere end tyve år, og er kun blevet stærkere og stærkere med tiden, mens vi har transformeret forretningsfunktioner fra finans til HR i den periode. Vi er også glade for at skulle samarbejde med Xerox på deres Reinvention-rejse for at skabe grundlaget for langsigtet bæredygtig vækst gennem digitalisering med fokus på cloud, AI og næste-generations enterprise platforme.”

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>