Xiaomi bliver partner til Red Bull-udfordringen "Can You Make It?"
Hjem NYHEDER Xiaomi bliver partner til Red Bull-udfordringen “Can You Make It?”

Xiaomi bliver partner til Red Bull-udfordringen “Can You Make It?”

Af Redaktionen

Elektronikproducenten Xiaomi går ind som global partner for 2024-udgaven af ​​”Red Bull Can You Make It”, en udfordring, hvor fire grupper af influencers skal konkurrere om at komme igennem Danmark og Tyskland på kortest mulig tid – med kun Red Bull til hjælp.

De fire hold, der hver består af tre influencers, må ikke bruge penge eller andre ejendele for at komme fra København, hvor eventyret begynder den 21. maj, men kun bytte mad, transport eller husly til dåser med Red Bull.

Grupperne vil dokumentere eventyret ved hjælp af hver Redmi Note 13-smartphone.

Ved hjælp af telefonen skal de også løse en række udfordringer og sideopgaver under rejsen.

Xiaomi bliver partner til Red Bull-udfordringen "Can You Make It?"Udfordringen er at være den første til at komme i mål i Berlin, hvor konkurrencen slutter tirsdag den 28. maj.

“Red Bull Can You Make It? legemliggør ånden af ​​eventyr, modstandsdygtighed og innovation, der stemmer overens med Xiaomis værdier, for at inspirere og støtte unge mennesker verden over. Vi ser frem til at se, hvordan deltagerne bruger vores Redmi Note 13-telefoner til at tackle udfordringer og dele fantastiske historier,” sagde Daniel Desjarlais, kommunikationsdirektør, Xiaomi International.

Xiaomi Redmi Note 13-serien er perfekte rejsekammerater med funktioner som et 200 MP kamera, IP68 støv- og fugtbestandighed og 120W HyperCharge-opladning for at sikre, at batteriet altid kan genoplades superhurtigt og effektivt, hver gang du er i nærheden af ​​en stikkontakt .Rejsen kan følges via Xiaomis hjemmeside.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>