Hjem Nye Produkter Android 12 for udviklere allerede på vej til Nokia X20

Android 12 for udviklere allerede på vej til Nokia X20

Af Redaktionen
Android 12 for udviklere allerede på vej til Nokia X20

HMD Globals Nokia X20 bliver en af de første smartphones, som er parat til Android 12 developer preview, hvorved udviklere kan få en forsmag på de nye funktioner i den kommende Android-version

HMD Global, producenten af den moderne Nokia-smartphone, annoncerer i dag, at Nokia X20 bliver en del af Android 12 developer preview-programmet og dermed er en af de første smartphones, som udviklere kan benytte til at teste det kommende styresystem med. 

Android 12 developer preview-programmet giver udviklere og virksomheder mulighed for at udvikle, teste og finpudse deres apps forud for lanceringen af den kommende Android-version senere i år, og Nokia X20-smartphonen vil være tilgængelig til netop dette fra 3. kvartal 2021.

”Vi er glade for – på grund af vores tætte samarbejde med Google – at være en integreret del af preview-programmet og dermed give udviklere adgang til den første beta-version af Android 12. En gnidningsfri software, der fungerer som ny i årevis, er afgørende for både udvikler og forbrugere. En lang produktlevetid er grundlaget for vores nye line-up af Nokia-smartphones, hvor vi tilbyder op til tre års OS-opgraderinger, hvilket anerkendes som et af de bedste og mest vidtgående tilbud for at forlænge levetiden på smartphones på markedet. Nokia X20 slutter sig til en familie af enheder, der har været med til at forme Android i årevis,” siger Stephen Taylor, marketingchef hos HMD Global.

Udviklere, der deltager i programmet, kan samarbejde, dele ideer og tip med ligesindede eksperter via Nokia-smartphones community-forum. For at deltage i forummet kan udviklere registrere sig via MyPhoneApp, der er tilgængelig på alle Nokia-smartphones. Desuden kan appeksperter via Android 12 developer preview-programmet kommunikere direkte på 16 sprog med HMD Globals interne udviklerteam.

Android 12 vil byde på væld af nye og opdaterede funktioner såsom:

  • Understøtter AVIF-billeder, så du ikke behøver at ofre billedkvaliteten for store filstørrelser.
  • Lydkoblet haptisk feedback for mere fordybende spil- og lydoplevelser.
  • Opdaterede app-lanceringsanimationer for en forbedret oplevelse.
  • Forbedrede fortroligheds- og sikkerhedsfunktioner, der sikrer, at personlige data holdes så sikre som muligt.

Programmet giver afgørende feedback til udviklingen af den næste milepæl i Android. Med udviklere fra hele verden og fra forskellige kulturer bliver Android 12 finjusteret til slutbrugere.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>