Apple TV-app og Apple TV+ er nu tilgængelige på LGs 2019-modeller i mere end 80 lande
Hjem NYE PRODUKTER Apple TV-app og Apple TV+ er nu tilgængelige på LGs 2019-modeller i mere end 80 lande

Apple TV-app og Apple TV+ er nu tilgængelige på LGs 2019-modeller i mere end 80 lande

Af Redaktionen

LG Electronics (LG) introducerede under CES 2020 deres nye smart tv-modeller med Apple TV-app, og nu lancerer de appen i tv-modeller fra 2019 i over 80 lande – deriblandt Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Apple TV-app og Apple TV+ er nu tilgængelige på LGs 2019-modeller i mere end 80 landeApple TV-appen giver brugerne af sidste års tv-modeller mulighed for nemt at abonnere på Apple TV+, så de blandt andet kan se de populære Apple Originals som ”The Morning Show”, ”See”, ”Servant” og ”Little Amercia”.

Med Apple TV-appen kan ejerne af et LG-tv abonnere på Apple TV-kanaler, med reklamefrit abonnement på premium-videoer både online og offline. Appen gør det også muligt for brugeren at tilgå iTunes-videobiblioteket og købe eller leje over 100.000 film. Alt sammen med ét klik på LG Magic Remote.

LGs tv-modeller giver brugeren en filmoplevelse i særklasse med markedets bedste billede og lyd, som matcher det voksende udbud af programmer og apps fra globale indholdsudbydere. Med et bredt udbud af filmtitler i Dolby Vision er Apple TV-appen et idealt supplement til LGs tv’er. LG var hurtige til at udvide med Dolby-teknologien og de seneste tv’er understøtter fortsat Dolby Vision, hvilket giver brugerne en fordybende oplevelse med livagtige farver, større dybde og fantastisk lyd.

LGs tv-modeller fra 2019 understøtter også Apple AirPlay 2, som gør det muligt at dele eller spejle indholdet på ens iPhone, iPad eller Mac direkte på et LG tv. Forbrugerne kan også afspille musik på deres TV og synkronisere med andre AirPlay 2-kompatible højtalere i hjemmet. Derudover er Apple HomeKit også understøttet, hvilket gør det muligt for brugerne nemt og sikkert at styre deres tv med Home-appen på deres iPhone eller iPad eller med stemmestyring via Siri, og f.eks. slukke eller tænde deres tv, ændre lydstyrken, skifte input og meget mere.

Ejerne af LG tv’er kan nu nyde Apple TV sammen med AirPlay 2 og homeKit på alle LGs 2019 OLED-modeller, NanoCell-modeller (SM9X og SM8X-serierne), og senere denne måned vil Apple TV-appen blive lanceret på udvalgte UHD tv-modeller (UM7X og UM6X-serierne). Apple TV-appen og Apple TV+ vil være tilgængelige på 2020 tv-modellerne ved lancereren og på LGs 2018-modeller senere i år via en systemopdatering af firmwaren.

“LG fortsætter med at tilbyde de bedste hjemmeunderholdningsoplevelser igennem innovative teknologier, der understøtter højkvalitetsvisning og brugervenlighed,” sagde Park Hyoung-sei, VP ved LG Home Entertainment Company. ”Ved at lancere Apple TV-appen og Apple TV+ til endnu flere tv-modellere demonstrerer vi endnu engang vores beslutningsvilje til at imødekomme kundernes behov og tilføre vores produkter merværdi.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>