Ny serie HMI-paneler fra Schneider Electric
Hjem NYHEDER Ny serie HMI-paneler fra Schneider Electric

Ny serie HMI-paneler fra Schneider Electric

Af Redaktionen

Harmony ST6 skiller sig ud med elegant design, høj sikkerhed og nye muligheder til maskinbyggere.

Ny serie HMI-paneler fra Schneider Electric

Ny serie HMI-paneler fra Schneider Electric

Serien byder også på et HTML5 web-panel.

Schneider Electric opgraderer sortimentet af HMI-paneler med Harmony ST6 – en ny serie, som byder på nyt design, nye features og nye fordele.

Den nye serie er det oplagte valg til applikationer, hvor maskinbyggere og slutkunder lægger vægt på design, brugervenlighed og sikkerhed.

Fronten er i CNC-fræset aluminium, som giver Harmony ST6 et eksklusivt udseende og en rengøringsvenlig overflade. Det gør panelet velegnet til applikationer i fx fødevareindustrien, pakning, materialehåndtering, HVAC-installationer m.m.

Harmony ST6 operatørpaneler fås i flere størrelser fra 4 til 15 tommer, som alle monteres nemt og hurtigt. Den mindste version på 4 tommer kan monteres med en fjederpåvirket klips, mens de øvrige størrelser (7, 10, 12 og 15 tommer) kan fastgøres helt uden brug af værktøj.

Optimeret skærm med nye muligheder

Skærmen er optimeret på flere områder med 16 millioner farver, flotte overgange og dynamisk tilpasning af skærmbilleder og grafiske elementer.

Det åbner et hav af nye muligheder for at designe det optimale brugerinterface med EcoStruxure Operator Terminal Expert™ software fra Schneider Electric.

“Maskinbyggere og slutkunder lægger mere og mere vægt på æstetik og design. Det gælder både applikationens ydre og selve brugerfladen, hvor et brugervenligt, intuitivt design øger sikkerheden og reducerer risikoen for fejl og driftsstop,” siger Flemming Hansen, produktchef for HMI i Schneider Electric Danmark.

En stærk kombination

Han tilføjer, at Harmony ST6 er udviklet til at imødekomme netop de behov med en stærk kombination af flot design, optimal visualisering, fuld konnektivitet og høj cybersikkerhed – til en konkurrencedygtig pris i segmentet.

“Harmony ST6 byder på klassens bedste muligheder for at forbinde flere enheder takket være to ethernet-porte med dual IP og to COM-porte (dog ikke i 4-tommer varianten) ,” siger Flemming Hansen.

Det opdaterede Harmony-sortiment omfatter også et STW6 basic web HMI-panel med HTML5-browser, som kan visualisere enheder og applikationer med indbygget webserver helt uafhængigt af øvrig software.

Harmony STW6 webpanel fås, ligesom ST6, i størrelser fra 4 til 15 tommer og har – med undtagelse af 4-tommer varianten – to ethernetporte med en enkelt IP-adresse til serieforbindelse.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>