Black Friday er en kæmpe hjælp til mange familier

Det amerikanske fænomen har i de seneste år taget fart i Danmark.

Black Friday er en kæmpe hjælp til mange familier 1I 2013 begyndte nogle få webshops at udforske muligheden for at hoppe med på tilbudsbølgen og sælge elektronik, hvidevarer og andet til uhørte priser. Men det var først i 2015, at Danmark for alvor begyndte at se de store muligheder ved den store tilbudsdag. Black Friday er for mange en vigtig dag i kalenderåret. Her kan udgifterne til en ny vaskemaskine, bærbar computer eller telefon få et markant hak i prisen, og dermed sparer familien for flere tusinde kroner. Black Friday er kommet for at blive, og selv om mange snakker om økonomisk frådseri og kapitalistiske tilstande, så er mærkedagen en kæmpe hjælp for mange familier, der får dækket deres ønsker uden at bankkontoen skal ruineres. Så kig de mange tilbud igennem og gør dig klar til den 28. november!

Hvad med en ny iPhone?

Det er sjældent en god idé at rende rundt med en uddateret telefon, der hverken lystrer eller hjælper dig. Hverdagen for de fleste mennesker bliver mere og mere bundet op på telefonen. Hvad end det er til vejvisning og transport til og fra arbejde eller skole, pulsmåler til den daglige løbetur eller måske du er en af de mange tusinde mennesker, der har bundet telefonen sammen med hele din kalender og daglige gøremål. Uanset hvad duer det ikke at have en telefon, der ikke kan følge med. Hvis du som mange andre syntes, at det er en kende for dyrt at spendere fuld pris for en ny iPhone, så skal du sætte et stort rødt kryds i kalenderen den 28. november. Når elektronikforretningerne skrurer priserne i bund, betyder det også, at de indbyrdes konkurrere med hinanden om at give dig de bedste tilbud. Vi har samlet et par gode fifs til, hvordan du finder det bedste tilbud på en Black Friday Iphone.

Gode tips og råd til Black Friday

Det første du skal have er tålmodighed og tid. Mange tror, at det handler om at være først ude efter de bedste tilbud. Men sandheden er, at det er de tålmodige, der sparer flest penge. Brug god tid med at granske diverse tilbudsaviser igennem, og sammenlign de mange tilbud med hinanden, i stedet for at købe det første og billigste, der er næsten altid et tilbud, der er bedre og billigere. Priserne på iPhones har det med hele tiden at falde og stige, så tidspunktet for dit køb kan være svært at gennemskue, dels fordi der på samme iPhone er markante forskelle i prisen butikkerne i mellem. Der er mange penge at spare ved både at tjekke tidspunkt og butikkernes pris, før du handler. Bestem dig for hvilken model du ønsker, så du kan indsnævre søgninger på en eller to modeller. Prisnedstigningen for en iPhone fra den bliver lanceret og 12 måneder frem er ikke ligeså stor som den har været. Derfor er det som regel en god idé, at vælge en af de nyere modeller frem for de lidt ældre som iPhone 6 og 7. Der kommer nye iPhones med jævne mellemrum, så brug Black Friday til at shoppe en model, du kan være tilfreds med i mange år frem.