Dachser etablerer joint venture i Japan
Hjem NYHEDER Dachser etablerer joint venture i Japan

Dachser etablerer joint venture i Japan

Af Redaktionen

Dachser har indgået en joint venture-aftale med den japanske logistikvirksomhed Nishi-Nippon Railroad Co., Ltd. 

“Dachser Japan K.K.” åbner sit første kontor i Tokyo i slutningen af 2023.

Dachser etablerer joint venture i JapanSom en del af det globale netværk vil den japanske afdeling tilbyde sø- og luftfragt med forbindelse til Dachsers finmaskede vejtransportnetværk i Europa. Yves Larquemin, som er Managing Director for Dachser South Korea, vil desuden påtage sig rollen som leder af Dachser Japan.

“Vi er glade for at tage det næste skridt i vores udvikling på det japanske marked,” udtaler Edoardo Podestà, COO for Dachser Air & Sea Logistics. “Kunder i Japan og resten af verden, der er på udkig efter pålidelige og robuste logistikløsninger, vil nyde godt af Dachsers ekspertise inden for logistik, omfattende globale netværk og avancerede digitale informationssystemer.”

Sektorspecifik ekspertise

“Japan er verdens tredjestørste økonomi og en nøglespiller i bil- og elektronikindustrierne. Derudover udgør farmaceutiske produkter og medicinalvarer et enormt forretningspotentiale. Takket være kombinationen af sektorspecifik ekspertise og globalt forbundne tjenester kan vi tilbyde vores kunder en logistikløsning, der tilfører merværdi,” tilføjer Yves Larquemin, kommende Managing Director for Dachser Japan og Dachser South Korea.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>