100 % elektrisk E-Tourneo Courier afsløret i Bella Center i København
Hjem NYE PRODUKTER 100 % elektrisk E-Tourneo Courier afsløret i Bella Center i København

100 % elektrisk E-Tourneo Courier afsløret i Bella Center i København

Af Redaktionen

Fords helt nye og 100 % elektriske E-Tourneo Courier er netop blevet præsenteret af Fords amerikanske CEO, Jim Farley, i Bella Center i København.

Afsløringen af Fords næste elbil sker som en del af Fords store europæiske event ’Bring On Tomorrow Live’, hvor flere tusinde gæster deltager i eventet over de kommende uger.

Ford har netop løftet sløret for den næste elektriske model i Ford Tourneo-familien med den elektriske E-Tourneo Courier, der vil være tilgængelig i Europa i 2024. Den rummelige femsæders familiebil blev for første gang vist frem for et live-publikum i Bella Center i dag, hvor elbilen rullede på scenen foran et veloplagt publikum bestående af blandt andre Ford-forhandlere fra hele Europa.

Den nye E-Tourneo Courier har ikke bare godt med plads til bilens passagerer og bagage, men den tilbyder også et væld af digitale features, der gør hverdagen nemmere for dig. For eksempel i form af automatiske OTA-opdateringer (over the air), hvor du nemt og simpelt kan planlægge, at din bil eksempelvis opdateres i løbet af natten – uden du behøver løfte en finger.

– Vores fremtid i Ford Europa er spændende med nye modeller som E-Tourneo Courier, der er elektriske, sjove og drevet af en stor lyst til eventyr. Vores nye E-Tourneo Courier er vores seneste eksempel på vores globale ambition og milliard investering i at skalere vores produktion af elektriske biler og ’must have’ biler til vores kunder, siger Jim Farley, Fords præsident og CEO.

Det er med at holde godt fast, hvis du skal følge med i Fords elektrificering. Nyheden om den elektriske E-Tourneo Courier kommer i kølvandet på, at Ford sidste år delte nyheden om lanceringen af hele ni elbiler inden udgangen af 2024.

Ny elektrisk oplevelse
E-Tourneo Courier har en 100 kW / 136 hk el-motor, der giver dig en kompromisløs køreoplevelse, mens avancerede førerassistancesystemer gør din daglige kørsel endnu mere behagelig.

Det er både muligt at oplade bilen via en 11 kW AC-oplader i hjemmet, hvor en opladning fra 0-100 procent vil tage op til 5,7 timer. Det er naturligvis også muligt at oplade bilen med DC-hurtigoplader med op til 100 kW. Her kan du for eksempel nå en rækkevidde på 87 km på blot 10 minutter eller lade fra 10-80 % på under 35 minutter.

Designet til eventyr
Den praktiske E-Tourneo Courier er designet med tanke på at skabe en rummelig og robust bil, som stadig er nem at køre – uden at virke klodset. Bilen kommer i et stilrent design med futuristiske elementer, der blandt andet afspejler sig i ”kyst-til-kyst” lysbjælken, der er med til at definere den karakteristiske nye Ford BEV frontgrill.

100 % elektrisk E-Tourneo Courier afsløret i Bella Center i København– Vi designede E-Tourneo Courier med en ’no-nonsense’ attitude. Uanset om bilen skal anvendes til familiens eventyr og fyldes med bagage eller om sæderne skal lægges ned for at rumme diverse indkøb fra et byggemarked, så møder bilen dine behov.

-Det SUV-inspirerende design er robust udvendigt og rummeligt indeni, mens de moderne detaljer giver bilen et eksklusivt udtryk, der samtidig understreger, at E-Tourneo Courier er en del af Fords elektriske revolution, siger Amko Leenarts, design director, Ford Europe.

Den elektriske E-Tourneo Courier har plads til fem voksne og mere end 44 procent mere bagagerumsplads end den udgåede Tourneo Courier. Passagererne på bagsædet vil blandt andet kunne nyde godt af den forbedrede skulderplads og kabinehøjde. Bilens praktiske features består blandt andet i opbevaringsmuligheder i form af en konfigurerbar centerkonsol i kabinen og mulighed for opbevaring i bilens frunk, som rummer op til 44 liter.

Bilen har et digitalt instrumentpanel og en 12 ” touchskærm med Fords SYNC 4-system. Infotainmentsystemet er trådløs kompatibel med Android Auto og Apple CarPlay. Automatiske OTA-opdateringer (over the air) hjælper med at holde din bil opdateret, uden du behøver lægge vejen forbi en forhandler hver gang.

E-Tourneo Courier bliver tilgængelig i et udvalg af stilfulde varianter – inklusiv den karakteristiske Active serie med blandt andet tag i kontrastfarve til resten af bilen, tagrælinger og hjulkasser i robust design.

E-Tourneo Courier vil blive produceret i Craiova i Rumænien forventeligt fra andet halvår af 2024. Her skal den produceres sammen med Ford Puma, der er tilgængelig i en elektrisk variant fra næste år.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>