Dell lancerer nye pc- og softwareinnovationer for at understøtte en problemfri, intuitiv oplevelse
Hjem Nye Produkter Dell lancerer nye pc- og softwareinnovationer for at understøtte en problemfri, intuitiv oplevelse

Dell lancerer nye pc- og softwareinnovationer for at understøtte en problemfri, intuitiv oplevelse

Af Redaktionen

Med mere end tredive års målrettet innovation lancerer Dell en række nye og forbedrede produkter og softwareoplevelser på tværs af deres prisvindende Latutide-, XPS- og Inspiron-porteføljer.

Dell lancerer nye pc- og softwareinnovationer for at understøtte en problemfri, intuitiv oplevelse“CES er årets første elektronikshow, og da januar ofte præges af ambitiøse beslutninger, præsenterer Dell til CES nye produkter, der giver brugerne mulighed for at yde deres absolut bedste,” fortæller Anders Bækgaard, Senior Product Manager hos Dell EMC i Danmark. “Vi driver innovation og leverer enheder og oplevelser, som gør arbejde og fritid sjovere og lader det flyde mere sammen.”

Ny Latitude 7400 2-i-1 der transformerer pc-oplevelsen

Forbrugere kræver mere fra nutidens teknologi. De vil både have portabilitet og masser af tilslutningsmuligheder, uden at de skal gå på kompromis med ydeevnen – og samtidig skal maskinen både være elegant og hurtig.

Den nye Latitude 7400 2-i-1 kommer med en helt ny funktion, som er med til at imødekomme disse krav.

Det er nemlig verdens første pc med nærhedssensor – aktiveret af Intel® Context Sensing Technology1 – som lader pc’en starte op, allerede før brugeren rører ved pc’en.

ExpressSign-in registrerer brugerens tilstedeværelse, tænder systemet og scanner øjeblikkeligt for ansigtsgenkendelse til login via Windows Hello. Når brugeren træder væk fra pc’en for en stund, registrerer sensoren, at brugeren har forladt pc’en og låser systemet for at spare på batterilevetiden og opretholde sikkerheden.

Som verdens mindste kommercielle 14” 2-i-12 pc er Latitude 7400 2-i-1 nomineret til CES 2019 Innovation Awards. På trods af den kompakte størrelse er Dells ingeniører hverken gået på kompromis med ydeevne, batterilevetid, tilslutningsmuligheder, porte eller it-funktioner. Baseret på foreløbige tests forventes det faktisk, at denne Latitude leverer den længste batterilevetid i sin klasse med målet om 24-timers driftstid3 på en enkelt opladning, mens Dells ExpressCharge kan lade batteriet 80% op på blot en time.

Ny XPS 13 med topplaceret webcam i nye farver

Dell har perfektioneret deres prisvindende 13” tynde og lette XPS 13 pc med et nyt, topplaceret, innovativt webcam, der giver bedre videooplevelser, og nye frostede farvemuligheder.

XPS 13 bliver efterspurgt af både professionelle og forbrugere og er Dells mest prisvindende produkt nogensinde. Den nye, forbedrede XPS er ligeledes nomineret til CES 2019 Innovation Awards.
Den kommer med Dells mindste HD-webcam på kun 2,25mm, som gør det muligt for XPS at bibeholde den trendsættende InfinityEdge-skærm. Samtidig giver webcamplaceringen i toppen af skærmen en forbedret videooplevelse.

Den nye XPS 13 er den første pc i Dells portefølje, som understøtter Dolby Vision®. Dolby Vision bringer underholdningen til live med en fremragende, klar billedkvalitet – med en fantastisk lysstyrke, kontraster og enestående farver. Sammenlignet med et standardbillede leverer Dolby Vision op til 10 gange højere lysstyrke og 10 gange dybere sortniveau. Resultatet er et raffineret og livagtigt billede, der får dig til at glemme, at du kigge på en skærm.

Den nye XPS 13 kommer med den nyeste 8. Gen Intel  Quad Core- processor og er den mest kraftfulde 13″ bærbare computer i sin klasse5.

Den kommer med et endnu lysere, arktisk hvidt, vævet glasfiber-interiør i nye frostede farvemuligheder: rosaguld, hvid, sort og sølv.

Inspiron 7000 2-i-1 i forbedret funktionelt design med plads til pen i hængslet

De nye 13” og 15” Inspiron 7000 2-i-1 pc kommer med den seneste 8. generation Intel ® Core™- processor i et eksklusivt aluminiumdesign med smalle kanter. For første gang er der indbygget en holder i hængslet, der giver plads til den medfølgende Active Pen i fuld størrelse.6
Pc’en er designet med tanke på form og funktionalitet, hvilket ses i det nye keyboard, hvor tænd/sluk-knappen og fingeraftrykslæseren er kombineret i én knap. Dette giver for første gang plads til et numerisk tastatur i en smal 15” 2-i-1 Dell-pc.

Den nye Inspiron 7000 2-i-1 har også Adaptive Thermal-teknologi, som gør det muligt for systemet at justere ydeevnen baseret på, hvordan brugeren holder computeren. Således skifter den strømtilstand for at generere mindre varme, når man ser film med computeren i skødet og skruer helt op kræfterne, når der arbejdes på et skrivebord.

Dell Mobile Connect – bedre integration med pc og smartphone

Siden lanceringen på CES 2018 har Dell Mobile Connect faciliteret mere end 30 millioner opkald og beskeder, så brugere ikke behøver at være opmærksomme på både deres pc og smartphone. Dell har styrket dette med muligheden for, at Android-brugere kan hente fotos og andre filer ned til deres pc og omvendt – endda helt uden internetforbindelse.

Derudover har Dell afsløret en avanceret fremtidig mulighed for samspil mellem smartphones og VR-oplevelser. Det giver VR-gamere mulighed for at modtage notifikationer, lave opkald og svare på beskeder. Android-brugere kan endda tilgå deres mobile applikationer ved at hive en 3D-model af deres telefon frem og benytte den i VR-oplevelsen.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>