EPOS sætter nye standarder for lydløsninger til et kontaktcenter
Hjem NYE PRODUKTER EPOS sætter nye standarder for lydløsninger til et kontaktcenter

EPOS sætter nye standarder for lydløsninger til et kontaktcenter

Af Redaktionen

Det globale audio brand, EPOS lancerer IMPACT 700-serien, som er specialfremstillet til at imødekomme de kommunikationskritiske krav, der stilles i et contact center.

Den seneste tilføjelse til EPOS IMPACT-porteføljen er en serie af on-ear USB-headset med ledning, som anvender brancheførende mikrofonteknologi, der leverer god, naturlig lyd uanset hvor meget baggrundsstøj, der måtte være.

Designet er intuitivt ergonomisk med en række smarte funktioner, der yder komfort og kontrol til brugerne dagen lang.

I kontaktcenterets summende og højlydte miljø er fuldstændig klar kommunikation afgørende for at sikre, at supportfunktionen kan håndtere kundesamtaler korrekt og yde en uovertruffen kundeoplevelse. Med et omfattende sæt funktioner, drevet af 2. generations EPOS AI, som kører kontinuerligt og i realtid inde i headsettet, er IMPACT 700 designet til at isolere og formidle indgående og udgående stemmer med fuldstændig klar lyd selv i højlydte miljøer.

EPOS sætter nye standarder for lydløsninger til et kontaktcenter Professionelle i et kontaktcenter håndterer adskillige opkald i løbet af arbejdsdagen og vil derfor tilbringe en stor del af deres dag med et headset på. Med dette for øje er IMPACT 700 headsets omhyggeligt udformet i letvægtsdesign og med bløde puder i memoryfoam til ørene, som yder et usædvanligt højt komfortniveau til langvarig brug. Yderligere beskytter IMPACT 700 brugernes hørelse mod lydeksponering hele dagen med førsteklasses passiv støjdæmpning og EPOS ActiveGard , en teknologi der arbejder på at forhindre forstyrrelse af høje lyde og understøtter højlydte arbejdsmiljøer.

 Nøglefunktioner:

  • Krystalklar lyd: Baseret på mere end 8.000 parametre i tre beamformede mikrofoner, sørger avancerede algoritmer, drevet af 2. generations EPOS AI, for at opdatere de støjreducerende filtre hver 4. millisekund. Dette sikrer, at lyden, der transmitteres, er klar og naturlig. Derudover får brugere ved hjælp af Super Wideband-teknologi glæde af større klarhed, detaljer og realisme.
  • Fuld kontrol: IMPACT 700 er designet med en række smarte funktioner, som gør det muligt for brugere at håndtere opkald med større effektivitet. Herunder at dæmpe og slå opkald til og fra ved at flytte mikrofonarmen op eller ned i en naturlig bevægelse.
  • Gnidningsfrie opkald: Den ergonomiske inline-controller er ideelt placeret kun 25 cm fra headsettet for at hjælpe brugere til nemt at besvare opkald, dæmpe mikrofonen og ændre lydstyrken.
  • Knivskarpt fokus: Et 360-graders lys signalerer til andre, når brugerne ikke må forstyrres, mens en LED-mikrofon angiver, når mikrofonen er slået fra – hvilket giver knivskarpt fokus og færre afbrydelser fra dem omkring dig.
  • Komfortabelt og holdbart design: Brugerne garanteres komfort dagen lang med letvægtsdesign og store, bløde åndbare ørepuder. Desuden garanteres lang holdbarhed med en eksklusiv 3-årig udvidet garanti.

”Klar kommunikation er en strategisk nødvendighed for professionelle contact centers,” udtaler Johnny Andersen, VP Product & Portfolio Management hos EPOS. “Investering i teknologi der kan muliggøre krystalklare samtaler, bidrager supportfunktioner til at navigere i det travle miljø med præcision, at levere enestående kundeservice og opretholde en strømlinet arbejdsgang midt i travlheden. Kombinationen af komfort hele dagen med intuitivt ergonomisk design giver brugeren fuld kontrol og følelsen af velbehag, som er gode forudsætninger for at kunne høre og opfatte slutbrugerens behov korrekt.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>