Dustin udvider i Danmark

Dustin har underskrevet en aftale om at opkøbe danske Inventio.IT, som er specialiserede i hosting, infrastruktur og ERP-løsninger.

Dustin udvider i Danmark 1Inventio fokuserer på små og mellemstore virksomheder, og en stor andel af salget kommer fra abonnementsløsninger.

– En stigende trend er at købe mere as a service, og Inventio er godt positioneret ved at sælge ERP as a service. Med dette opkøb styrker vi vores serviceudbud og kan fortsætte med at gøre det endnu lettere for små og mellemstore virksomheder at købe både produkter og services online, siger Alexandra Drevenlid, EVP Services & Solutions Dustin

Inventio blev grundlagt i 2001 og omsatte cirka 106 MDKK i 2018. Virksomheden har omkring 80 medarbejdere på deres kontorer i København, Aarhus og Odense.

– Vi ser et stort potentiale i at tilbyde standardiserede services, men vi er nødt til at være del af en større kontekst for at kunne fortsætte vores vækst. Eftersom Dustin er en IT-partner med fokus på services og produkter, vil det give os de rigtige forhold, siger Thomas Klavsen, CEO Inventio.

Dustin køber Inventio fra ledelsen. Virksomheden vil forsætte med at operere under sit eget navn for nuværende, og deres CEO vil blive i virksomheden. Opkøbet er betinget af en godkendelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, som forventes at have en beslutning inden for 30 dage. Opkøbet vurderes at have en marginal påvirkning på Dustins indtjening pr. aktie i indeværende regnskabsår.