Få din iPhone repareret hos Green: Apple-reparation i høj kvalitet
Hjem NYE PRODUKTER Få din iPhone repareret hos Green: Appleprodukter -reparation i høj kvalitet

Få din iPhone repareret hos Green: Appleprodukter -reparation i høj kvalitet

Af Redaktionen

Er skærmen gået i stykker på din iPhone?

Eller svigter batteriet i din MacBook?

Green er din løsning, uden det behøver koste dig en formue i tid og penge. Ejer du et eller flere Apple-produkter, har du sikkert også helt styr på nyprisen, og ved, at det er noget af en udgift at købe nyt – men når du vælger reparation i stedet for, får du et produkt, der er så godt som nyt til en meget lavere pris.

Du kan næsten få repareret din smartphone eller computer alle steder, men har du et Apple-produkt, er det en fordel at vælge en Apple-certificeret reparatør – som Green. På den måde sikrer du, at du får originale reservedele, garanti og specifik ekspertise i Apple.

Få din iPhone repareret hos Green: Apple-reparation i høj kvalitet

Hvem er Green?

Green er er et serviceværksted, der er autoriseret af Apple til at reparere din iPhone, MacBook, iPad osv. Kvalitet, service og professionel reparation er nøgleordene for Green, som kun bruger originale reservedele og har personale, der er specielt uddannet i reparation af Apple-produkter. De mest almindelige reparationer er udskiftning af skærm og batteri, og du har også mulighed for ombytning, hvis dit produkt er totalskadet.

Lavet til at gøre det nemt for dig

Du finder Green i både København og Roskilde, hvor du kan tage din elektronik med ind i den fysiske butik. De fleste reparationer kan udføres inden for en time, så du hurtigt er afsted igen med din elektronik i perfekt stand – du kan endda bestille tid online, så du er sikker på, at der er tid til dig, når du kommer.

Men det skal også være nemt, hvis du ikke bor i nærheden af en af de fysiske butikker. Derfor kan du bestille en forsendelse online og sende din elektronik med posten til Green med den pakkelabel, du automatisk modtager. I de fleste tilfælde, hvis reservedelen er på lager, bliver pakken sendt tilbage til dig allerede samme dag – så bliver det ikke nemmere.

Hvad er en Apple Authorized Service Provider?

Green er en Apple Authorized Service Provider, hvilket betyder, at de er autoriseret til at reparere alle Apples produkter. Apple stiller særlige krav til autoriserede reparatører, så det er ikke alle, der bliver godkendt – det betyder, at Green lever op til en række krav om blandt andet serviceniveau, virksomhedslokaler og mængde af Apple-reparationer i kvartalet.

Beskyt din garanti

Som Apple-autoriseret værksted beskyttes din garanti, når du bruger Green som reparatør, da de bruger originale reservedele og det rigtige udstyr, og da alle reparatører har den nødvendige uddannelse til at foretage Apple-reparationer. Det vil sige, at du ikke mister din fabriksgaranti, og at Apple betaler din reparation, hvis den er berettiget til det. Desuden er alle reparationer hos Green dækket af Apples udvidede garantiordning, AppleCare+.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>