Kunstig intelligens og ny børsteteknologi gør robotten mere effektiv end nogensinde før!

ECOVACS med den markedsledende teknologi indenfor robotstøvsugere sætter med deres seneste DEEBOT T9 AIVI en helt ny standard for hele kategorien.

Takket være robottens kunstige intelligens (AIVI™ 2.0), er den i stand til at genkende flere forhindringer end nogensinde før. Kombineret med en ny multi-surface børsteteknologi (AeroForce®), der ikke filtrer samt en høj sugekraft og et integreret visuelt kommunikationssystem med et 360 graders højopløsningskamera, vinder DEEBOT T9 AIVI fra ECOVACS på både effektivitet og kvalitet. DEEBOT T9 AIVI vil være tilgængelig i butikkerne fra 6. oktober.

Med DEEBOT T9 AIVI flytter ECOVACS endnu en gang grænserne for, hvad der er muligt. Den kunstige intelligens er forbedret på flere punkter: Udover at robotten kan genkende op til 15 forskellige objekter, så brugerne ikke længere behøver at rydde op før rengøringen, så genkender AIVI™ 2.0-teknologien nu også konturerne af mennesker og starter derfor først med at gøre rent, når der ikke længere er nogen i rummet, den kan komme til at forstyrre. Derudover har ECOVACS indgået et samarbejde med iRobot og anvender nu for første gang AeroForce®-teknologien i den nye T9 AIVI, hvorved skidtet føres ind i robotten ved hjælp af to gummiruller i stedet for børster. Den nye børsteteknologi betyde mindre vedligeholdelse og mere effektiv rengøring end med de tidligere anvendte børster.

Med sin høje sugekraft sætter DEEBOT T9 AIVI nye standarder: Den maksimale sugekraft på 3.000 Pa er dobbelt så kraftig som i den foregående model, DEEBOT OZMO T8 AIVI. Sugekraften kan justeres i fire niveauer og kan dermed tilpasses det individuelle behov for rengøring. OZMO™ Pro 2.0 moppeteknologien arbejder med 480 vibrationer i minuttet for at fjerne selv de mest genstridige pletter og er samtidig mere støjsvag end nogensinde før.

Den nye AIVI™ 2.0-teknologi får nu øje på endnu mere

DEEBOT T9 AIVI er udstyret med den nyeste AIVI™ 2.0-teknologi (Artificial Intelligence & Visual Interpretation). Ved hjælp af en ny og intelligent algoritme skaber robotten et nøjagtigt billede af hjemmet: Den genkender op til 15 forskellige genstande under rengøringen, såsom sokker, kabler og stole, hvorfor robotten nemt finder vej, uden det forudsætter en stor og tidskrævende oprydning. Den identificerer automatisk, hvilket rum den befinder sig i, og anbefaler den optimale plan for rengøringen. De rum, hvor der opholder sig mennesker, rengør den på et senere tidspunkt, hvor den ikke forstyrrer nogen.

En anden nyhed er, at den nu kommunikerer i realtid. Det integrerede 360 graders HD-kamera og den kraftfulde cloud-server sørger for det første for, at brugerne via ECOVACS HOME appen kan holde nøje øje med hvert eneste hjørne i boligen. For det andet er det nu muligt at kommunikere direkte med personer eller dyr i hjemmet. Den velkendte navigationsteknologi fra T9-familien, TrueMapping 2.0, sikrer, at robotten også finder rundt i snørklede, tætmøblerede og komplekse rum.

Den perfekte kombination af børster, sugekraft, moppe-funktion og komfort

ECOVACS lancerer DEEBOT T9 AIVIDe unikt designede AeroForce® multi-surface-gummibørster er dobbeltsidede, indviklingsfrie børster, der egner sig til alle typer gulve. De er velegnede til rengøring af tæpper, særligt i hjem med kæledyr. Børsterne roterer modsatrettet, hvilket forhindrer at lange hår filtrer sig ind i børsterne, og sammenlignet med tidligere børster minimeres rengøring og vedligeholdelse dermed væsentligt. AeroForce®-teknologien er en teknologi fra iRobot, som ECOVACS anvender på licens for første gang i T9 AIVI. De to virksomheder indgik et strategisk partnerskab tidligere på året.

ECOVACS HOME app med intuitiv 3D-kortvisning

Med ECOVACS HOME appen er rengøringen nu blevet endnu mere intuitiv og personlig. Det integrerede kamera i DEEBOT T9 AIVI kan nu kortlægge et rum i 3D og gemme hele tre kort samtidig over flere etager i et hus.

Nyd op til 30 dages automatiseret rengøring

De der tilvælger en automatisk tømmestation, kan se frem til gulvrengøring med mindre involvering fra brugeren. Stationen kan rumme 2,5 liter komprimeret støv og snavs, hvilket alt efter boligens størrelse svarer til, at den kan være i brug i op til 30 dage. T9 AIVI kræver en støvbeholder, der er specielt udviklet til denne model .

DEEBOT T9 AIVI er tilgængelig i butikkerne fra den 6. oktober til en vejledende pris på DKK 6.199. Det vil senere blive muligt at tilkøbe en Auto-Empty Station til en forventet vejledende pris på DKK 2.499.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>