FarPay ændrer ledelsen for at styrke virksomheden
Hjem VIRKSOMHED FarPay ændrer ledelsen for at styrke virksomheden

FarPay ændrer ledelsen for at styrke virksomheden

Af Redaktionen

FarPay Sp/f’s bestyrelse har sat kursen imod at styrke FarPays virksomhed udenfor Færøerne endnu mere, efter at det danske datterselskab, FarPay ApS er blevet udnævnt Børsen Gazelle to år i træk.

FarPay Sp/f’s bestyrelse har i den forbindelse besluttet at opsige den nuværende direktør, Sámal Samuelsen, for istedet at ansætte danskeren Rasmus Overbeck Christensen som ny direktør.

FarPay ændrer ledelsen for at styrke virksomheden

Foto: Rasmus Overbeck Christensen

Rasmus Overbeck Christensen, som er 49 år gammel, har mere end 20 års erfaring fra større virksomheder, såsom Milestone Systems, SimCorp og Dansk Industri, indenfor strategisk markedsføring i. Hovedopgaven for den nye direktør bliver at øge væksten på det danske marked endnu mere ved at styrke salg og markedsføring, og at styrke selskabets organisation. Den nye direktør skal derudover være med til at forberede FarPay på muligheden for at gå ind i nye markeder, som f.eks. de øvrige nordiske lande og DACH-landene.

Sámal Samuelsen, som kommer fra Færøerne, men er bosiddende i Danmark, har været direktør i FarPay siden 2019, da den tidligere direktør og stifter af virksomheden, Bárður Háskor trak sig som direktør i selskabet.

”FarPay’s bestyrelse er glad for at Rasmus Overbeck Christensen har sagt ja til at tiltræde som dy direktør i FarPay, med det formål, at styrke virksomheden yderligere, herunder gennem fortsat styrkelse af væksten på det danske marked, og udvikling af selskabets organisation. Bestyrelsen er af den opfattelse, Rasmus Overbeck Christensen har de rette kompetencer til at kunne løse opgaverne, samt til at forberede FarPay på muligheden for at gå ind i nye markeder, som f.eks. de øvrige nordiske lande og DACH-landene, og glæder sig til samarbejdet med Rasmus Overbeck Christensen, som tiltræder stillingen den 1. Maj 2023”, siger Jóhannus Egholm Hansen, bestyrelsesformand i FarPay Sp/f og FarPay ApS.

Bestyrelsen takker samtidig Sámal Samuelsen for hans arbejde for virksomheden, først som rådgiver og de seneste år som direktør. “Sámal har løftet en betydelig opgave med at organisere og strukturere selskabets interne processer m.v., således at virksomheden er klart til fortsat vækst”, tilføjer Jóhannus Egholm Hansen, bestyrelsesformand.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>