Netatmo udvider sit udvalg af energiprodukter og lancerer Smart Modulerende Termostat
Hjem NYHEDER Netatmo udvider sit udvalg af energiprodukter og lancerer Smart Modulerende Termostat

Netatmo udvider sit udvalg af energiprodukter og lancerer Smart Modulerende Termostat

Af Redaktionen

Netatmo, førende leverandør af intelligente smart-home-produkter til mere sikre og komfortable hjem, introducerer sin nye Smart Modulerende Termostat.

Netatmo udvider sit udvalg af energiprodukter og lancerer Smart Modulerende TermostatNetatmos Smart Modulerende Termostat er kompatibel med OpenTherm-kedler, der anvender OpenTherm-protokollen til at kommunikere trådløst med termostater. Den nye termostat gør det muligt for brugerne at tilpasse opvarmningen af hjemmet til deres egne rutiner ved hjælp af et opvarmningsprogram og ved at fjernbetjene opvarmningen med Home + Control-app’en. Takket være Auto-Adapt-funktionen og OpenTherm-teknologien justerer Netatmos Smart Modulerende Termostat opvarmningen præcist både i forhold til temperaturen uden for boligen og hjemmets opvarmningsbehov.

“Vi udviklede vores Smart Modulerende Termostat for at gøre det muligt for brugere, der har en OpenTherm-kedel, at forbedre komforten uden at spilde energi,” forklarer Fred Potter, grundlægger af Netatmo og teknisk direktør for Legrands Eliot-program. “Denne termostat udvider Netatmos udvalg af energiprodukter og giver vores brugere endnu flere muligheder. De kan nu vælge mellem en Smart Termostat og en Smart Modulerende Termostat, afhængigt af deres installation, og dermed styre opvarmningen via fjernbetjening og tilmed reducere energiforbruget.”

Fjernbetjen din opvarmning med Smart Modulerende Termostat

Netatmos Smart Modulerende Termostat giver brugerne mulighed for at fjernbetjene opvarmningen via deres smartphone eller tablet/iPad. Takket være Legrands Home + Control-app kan brugerne justere opvarmningen, uanset hvor de er. De kan for eksempel tænde for varmen, lige inden de kommer hjem fra ferie, eller skrue op for varmen via fjernbetjeningen, når børnene kommer tidligt hjem fra skole.

Ud over den interaktive fjernbetjening kan varmen justeres manuelt på selve termostaten – uden at åbne appen.

Optimal opvarmning – reduceret energiforbrug

Netatmos Smart Modulerende Termostat giver brugerne mulighed for at opvarme deres hjem optimalt og kun, når det er nødvendigt. Takket være OpenTherm-teknologien ændres temperaturen i hjemmets centralvarme, så kapaciteten udnyttes bedst muligt.

For at opnå endnu flere besparelser og endnu større komfort gør en assistent i Home + Control-appen det muligt at oprette et opvarmningsprogram baseret på individuelle rutiner og behov ved at stille fem spørgsmål om vaner i hjemmet. Termostaten justerer varmen, når familiemedlemmer tager på arbejde, og sikrer, at hjemmet er opvarmet, når de kommer hjem igen. Ud over dette program justerer tilstandene Fraværende og Frostsikring varmen, når brugerne er væk i flere dage.

Med Auto‐Adapt-funktionen analyserer termostaten isolationen i hjemmet og udendørstemperaturen. Sammen med OpenTherm-moduleringen finder funktionen automatisk frem til den tid, der er nødvendig for at opnå den ønskede temperatur. Den garanterer derfor optimal komfort på de rigtige tidspunkter og forebygger overdreven brug af energi.

Styring af forsyningen af varmt brugsvand i OpenTherm-systemkedler

Hvis hjemmets OpenTherm-centralvarmesystem både regulerer rum-opvarmningen og det varme brugsvand, kan brugerne også regulere det varme brugsvand via et separat program. På den måde kan brugerne helt enkelt deaktivere forsyningen af varmt brugsvand fra appen, når de tager på ferie, og aktivere forsyningen igen med et enkelt klik, når de kommer tilbage. De kan også justere vandtemperaturen fra deres smartphone.

Identificering af problemer med Auto-Care-funktionen

Netatmo udvider sit udvalg af energiprodukter og lancerer Smart Modulerende TermostatVed hjælp af Auto-Care-funktionen advarer Netatmos Smart Modulerende Termostat om mulige svigt i kedlen. Hvis der for eksempel opstår et problem, får brugerne besked via appen. Det betyder, at brugerne nemt kan identificere problemet og dele oplysningerne med en installatør, så de ikke behøver at tilkalde vedkommende blot for at stille en simpel diagnose!

Styr opvarmningen med stemmekommandoer

Netatmos Smart Modulerende Termostat er kompatibel med Apple HomeKit, som giver brugeren mulighed for at styre opvarmningen med stemmekommandoer – effektivt, hvis man for eksempel har hænderne fulde i køkkenet. Det betyder, at brugeren blot kan bruge en stemmekommando som eksempelvis: “Hi Siri, sænk temperaturen i soveværelset med tre grader.”

Installation og kompatibilitet

Netatmos Smart Modulerende Termostat er kompatibel med de fleste OpenTherm-kedler og modulerende kedler, herunder systemkedler, uanset hvilken form for energi de bruger: gas, olie eller træ.

Den kan også installeres på kedler med ‘tør kontakt’. I disse tilfælde fungerer den Smart Modulerende Termostat som en Smart Termostat: Den tænder eller slukker for kedlen for at opnå den rette temperatur, men ændrer ikke temperaturen på vandet i varmecirkulationssystemet.

Brugeren skal kontakte en certificeret installatør for at få termostaten installeret. Man kan for eksempel sende en forespørgsel på Netatmo PRO-hjemmesiden, hvor der er en liste over certificerede installatører.

Netatmos trådløse Smart Modulerende Termostat er designet af Philippe Starck og kan placeres i alle hjemmets rum. Der følger fire farvede selvklæbende strimler med i pakken, så termostaten passer perfekt ind i alle miljøer.

Netatmos Smart Modulerende Termostat er også kompatibel med Netatmos Smart Radiatortermostater, der regulerer opvarmningen rum for rum.

Pris og tilgængelighed

Netatmos Smart Modulerende Termostat sælges til en vejledende udsalgspris på 1899 danske kroner.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>