Flagskibsevent viser vejen til fremtidens industrielle transformation– der er åbent for tilmelding
Hjem EVENT Flagskibsevent viser vejen til fremtidens industrielle transformation

Flagskibsevent viser vejen til fremtidens industrielle transformation

Af Redaktionen

ROKLive EMEA 2022 giver kunder, partnere og brancheeksperter mulighed for at netværke og indblik i branchens nyeste innovationer og løsninger

Rockwell Automation, verdens største dedikerede virksomhed inden for industriel automatisering og digital transformation, meddelte i dag, at der nu er åbnet for tilmelding til det europæiske flagskibsevent ROKLive EMEA 2022, 24.-27. oktober i Göteborg, Sverige.

På ROKLive EMEA 2022 samles ledere og innovatører inden for drift, vedligeholdelse, ingeniørarbejde og teknologi for at udforske, hvordan Rockwell Automations intelligente enheder, software, løsninger og tjenester ændrer den måde, hvorpå industrien tænker på industriel automatisering.

Eventet vil samle en række branchefolk i løbet af tre og en halv dag med vidensfyldte sessions og oplevelser. Deltagerne i arrangementet vil få inspirerende ´thought leadership´, teknisk viden og netværksmuligheder der kan hjælpe med at accelerere   strategien inden for ´smart manufacturing` og ´digital transformation´. Der gives også indsigt i, hvordan man kan få mest muligt ud af løsningerne fra Rockwell Automation og dets økosystem PartnerNetwork.

Sachin Mathur, Rockwell Automations direktør for ´software and control´ i EMEA, udtaler: “Vi er glade for ikke blot at bringe sådan et stort event til Europa, men også for, at vi kan afholde det som en fysisk begivenhed og genoprette den menneskelige forbindelse mellem vores kunder, partnere, domæneeksperter og andre interessenter.

“Dette års program er fyldt med de seneste trends og muligheder i branchen inden for vigtige områder såsom cloud- og SaaS-løsninger, analyse, driftsledelse, intelligente enheder, produktionsdata og processtyring – alle kernefunktioner i et moderne ´Connected Enterprise´ produktionssystem og i et ´Connected Worker´ miljø”

På dette års ROKLive EMEA vil man kunne finde:

  • Keynote præsentationer – ROKLive EMEA begynder hver dag med en inspirerende keynote med fokus på strategi og visioner for digital transformation. Rockwell Automation vil sammen med gæstetalere fremhæve investeringer i innovation, og hvordan de leverer optimale resultater.
  • Mere end 125 interaktive sessions – Oplev interaktive sessioner med fokus på de nyeste industrielle transformationsløsninger og ´best practices´. Deltagerne vil lære af produktionsledere, branchespecialister, produktchefer og kolleger i form af dybdegående teknisk træning, praktiske øvelser og interaktive diskussioner.
  • The Connected Enterprise Expo – Udforsk The Connected Enterprise Expo, og oplev IT- og OT-innovationerne fra Rockwell Automation og dets partnere. Udstillingen vil vise de seneste fremskridt og muligheder inden for industriel og produktionsmæssig transformation.
  • Networking – Kom i kontakt med hundredvis af fagfolk med teknisk viden.

“Vi vil give en forsmag på nye produkter, der kommer på markedet i det nye regnskabsår, herunder vores Kinetix® og PowerFlex® tilbud samt vores produktlinjer inden for sensorer, industrikomponenter og distribuerede I/O-linjer,” siger Dirk Den Haese, direktør for Intelligent devices, EMEA, Rockwell Automation. “Vi har nogle spændende nyheder på vej som vi gerne vil dele med deltagerne.

ROKLive EMEA 2022 finder sted på Gothia Towers i Göteborg, Sverige, fra den 24.-27. oktober. Deltagere kan sikre sig deres plads til eventet ved at besøge {ut}https://www.rockwellautomation.com/en-gb/company/events/in-person-events/roklive/emea.html.

Early bird-tilmeldinger er nu åbne til en pris af 799 USD – en rabat på 20 % i forhold til standardprisen på 999 USD.

Flagskibsevent viser vejen til fremtidens industrielle transformation– der er åbent for tilmeldingTilmeld dig nu, og få mere indsigt i og undervisning om, hvordan Rockwell Automation gør en ’ Connected Enterprise´ til en realitet.

“Vi ved fra samtaler med kunder, at der er et stort behov for at mødes og arbejde sammen,” siger Den Haese. “Denne begivenhed vil være en ideel mulighed for vores kunder og partnere for at øge deres tekniske viden, dele ´best practice´ og udforske potentielle forretningsmuligheder sammen som en del af et voksende fællesskab.”

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>