Sådan sikrer du dig, at du er tryg på nettet
Hjem sikkerhed Sådan sikrer du dig, at du er tryg på nettet

Sådan sikrer du dig, at du er tryg på nettet

Af Redaktionen

Dette er det bedste for, at du ikke kommer til at få virus på din computer, og at du ikke kommer ud for, at du bliver angrebet, når det kommer til dine personlige informationer online.

Sådan sikrer du dig, at du er tryg på nettet

Du kan for eksempel læse mere omkring vpn her, så du kan beholde dit privatliv, når du går online.

Benyt dig af sikre hjemmesider og brug reviews

Hvis du gerne vil være sikker, når du er på nettet, så skal du huske, at du kun skal bruge hjemmesider, som du føler dig komfortabel ved at benytte. Det betyder, at hvis du er i tvivl omkring, om hjemmesiden som du besøger kunne have en virus gemt et sted, eller du ikke er sikker på, hvem der egentlig opererer hjemmesiden, så er det en god ide at stoppe og finde en alternativ løsning. Det kan også være godt at benytte reviews, hvis du gerne vil føle dig sikker på nettet. Der er hele tiden nye reviews lavet af privatpersoner og virksomheder, som forklarer kvaliteten af andre hjemmesider, så du kan føle dig mere sikker i din sag.

Brug VPN på din computer

Hvis du gerne vil føle dig sikker på nettet, så skal du benytte dig af et godt VPN program, som kan sikre din personlige opluysninger, når du er online. Dette er specielt vigtigt, hvis du ofte handler på nettet, eller hvis du generelt har mange oplysninger i omløb, som du gerne vil være sikker på ikke ender i de forkerte hænder. Der er flere forskellige typer af disse programmer, og det er forskelligt i hvilken grad, at du får beskyttelse. Der er derfor op til dig i samarbejde med den virksomhed, som du vælger dit VPN fra at finde ud af, hvad du har brug for hverdagen.

Brug stærke kodeord

Når du skal være sikker på nettet, så er det også vigtigt, at du husker, at jo bedre et kodeord, som du har på dine ting, des sværere er det for uvedkommende at komme ind. Derfor bør du altid bruge lidt tid på at finde på et godt og stærkt kodeord, som du kan bruge til dine konti. Når du skal skabe et godt og stærkt kodeord, så er det noget, som du kan gøre selv, og du skal altså ikke betale for at skabe denne ekstra sikkerhed for dig selv. Dette vil gøre dig mere sikker på nettet, og du kan føle dig tryg, når du skal gå online.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>