CatalystOne nomineret for Årets HR-systemprojekt 2020
Hjem NYHEDER CatalystOne nomineret for Årets HR-systemprojekt 2020

CatalystOne nomineret for Årets HR-systemprojekt 2020

Af Redaktionen

Endnu engang er CatalystOne Solutions nomineret til prisen for Årets HR-systemprojekt af HerbertNathan & Co, der er en af Nordens førende rådgivere inden for HR- og ERP-systemer i Norden og som hvert år nominere de 3 bedste implementeringer af HR-systemer.

CatalystOne nomineret for Årets HR-systemprojekt 2020

FOTO: Pressefoto fra prisuddelingen i 2018

Tredje gang at prisen bliver uddelt

Prisen blev uddelt for første gang tilbage i 2018, hvor CatalystOne var nomineret ikke bare én – men hele 2 gange, og hvor CatalystOne vandt prisen for Årets HR-systemprojekt med implementeringen af CatalystOne HR-systemet for Nordnet Bank i Sverige.

Prisen går til den kunde som sammen med sin systemleverandør gennemførte den bedste implementeringen af et nyt HR-system med en lancering i løbet af 2019. Nomineringer og indsamling af konkurrencebidrag er sket fra foråret og frem til slutningen af august.

Dette år, er CatalystOne Solutions nomineret for deres løsning for konsulent firmaet Sigma Group, der har hovedsæde i Malmø og mere end 5.000 ansatte på tværs af 13 lande.

“Det er en kæmpe stolthed at blive nomineret for tredje gang og bevis på at vi forsat leverer nogle af de bedste HR-system løsninger i Norden.” – David Rasmussen, Marketing Manager, CatalystOne Solutions Danmark A/S.

Vinderen bliver afsløret live d. 24 November 2020, kl.10.00 via en online prisuddeling. Man kan tilmelde sig gratis via dette link

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>