Forandringer i Dustins koncernledelse – forstærker organisationen i Nederlandene og rekrutterer ny EVP HR

Dustin rekrutterer Martin Lindecrantz som ny EVP HR.

Forandringer i Dustins koncernledelse – forstærker organisationen i Nederlandene og rekrutterer ny EVP HR 1
Thomas Ekman, adm. direktør og koncernchef hos Dustin.

Han tager over efter Morten Jakobi, som bliver EVP Netherlands med ansvar for at koordinere Dustins aktiviteter i Nederlandene og påbegynde integrationen af Vincere i Dustin. Det betyder, at Henk Makaske, i dag EVP LCP & SMB Netherlands, fortsætter som operationel ansvarlig for Vincere, men forlader Dustins koncernledelse.

Martin Lindecrantz kommer fra rollen som fungerende Head of HR og medlem af koncernledelsen hos AFRY. Han har blandt andet en baggrund som ansvarlig for HR-processer på koncernniveau hos AFRY og før det besiddet flere HR-roller med nordisk ansvar hos Accenture. Morten Jakobi har været ansat i Dustin siden 2004, senest som ansvarlig for HR og før det i flere roller i salgsorganisationen.

– Det glæder mig, at vi nu tager næste skridt på vejen mod at opbygge Dustin og forstærke vores position yderligere på markedet. Morten har mange års erfaring fra virksomheden og med vores kultur og er derfor den rigtige person til at integrere vores to virksomheder og opbygge Dustin i Nederlandene. I takt med vores stigende vækst og transformation mod en øget andel tjenester og løsninger vil det fortsat være nødvendigt for os at videreudvikle vores organisation, og her kommer Martin til at spille en vigtig rolle med sin lange og betydelige erfaring, siger Thomas Ekman, adm. direktør og koncernchef hos Dustin.

Martin og Morten tiltræder deres nye stillinger i august 2020 og bliver en del af Dustins koncernledelse.

– Jeg ser frem imod at samarbejde med vores hollandske kollegaer om at skabe et Dustin i Nederlandene, hvor vi kombinerer Dustins e-handel med Vinceres tjenester og skaber en fælles virksomhedskultur, siger Morten Jakobi, kommende EVP Netherlands.

– Dustin befinder sig midt i en spændende transformation, og jeg glæder mig meget til at være med til at videreudvikle organisationen og medarbejderne hos Dustin for at kunne imødekomme kundernes behov, siger Martin Lindecrantz, kommende EVP HR.