WaterManager – Ny og effektiv digital løsning til en sikker vandforsyning
Hjem BÆREDYGTIGHED WaterManager – Ny og effektiv digital løsning til en sikker vandforsyning

WaterManager – Ny og effektiv digital løsning til en sikker vandforsyning

Af Redaktionen

Vi introducerer en ny digital platform, som hjælper vandforsyninger med tilstandsvurdering og optimering af anlæg, planlagt vedligehold og DDS.

WaterManager – Ny og effektiv digital løsning til en sikker vandforsyningWaterManager er en Cloud-baseret løsning, der tilbyder mange nyttige funktioner til den moderne vandforsyning, som ønsker at arbejde målrettet og effektivt. Glostrup Forsyning har installeret løsningen og har på kort tid sparet tid og ressourcer.

WaterManager er den ideelle løsning til alle, der arbejder med drift og vedligehold af vandforsyninger. Løsningen giver letforståelige skærmbilleder bl.a. i form af et Dashboard over anlæggenes tilstand, så man hurtigt kan se, om der er behov for driftsmæssige indgreb. Det er et stærkt værktøj til optimering af vandforsyningen mht. energi, ressourcer, vandkvalitet og driftssikkerhed.

Det indbyggede kort over alle ens anlæg plus en kalender gør det let for vandforsyninger at prioritere opgaver. Således har planlægning af drifts- og vedligeholdelsesopgaver aldrig været nemmere. Derudover overvåger algoritmer diverse nøgletal for anlæggene, så driftspersonalet får besked, når der er behov for vedligehold eller procesoptimering.

WaterManager konfigureres individuelt, så data kan analyseres, og man kan foretage løbende forbedringer, som det hele jo i sidste ende handler om.

Opnåede resultater
Hos Glostrup Forsyning har vi installeret WaterManager. De manglede et værktøj til at håndtere den viden, de har om vandværkets tilstand og til dokumentation i forhold til deres ISO2200-system. Det fik de med WaterManager:

“Vi bruger WaterManager til vores HACCP-dokumentation og i vores arbejde med drift og vedligehold af boringer og vandværker. WaterManager giver os et præcist overblik over, hvordan det går. Vi kan se på kortet, hvilke vedligeholdelsesopgaver der skal laves, og vi får alle det samme billede af, hvordan det går i forsyningen. Det sparer os for rigtig meget tid i hverdagen”, siger afdelingsleder Henrik Nicolaisen.

Kom hurtigt i gang med Cloud-løsningen
Det er nemt at sætte WaterManager op. Med standardopsætning til vandforsyning kan man hurtigt begynde arbejdet med planlægning, registrering, analyse og forbedringer. WaterManager kan også konfigureres individuelt, så den enkelte vandforsyning får sine helt egne tilpassede rapporter og dashboards.

Fordele ved WaterManager:

  • Planlagt og effektiviseret drift
  • Forebyggende vedligehold
  • Procesoptimering af anlæg
  • Dokumenteret Drikkevandssikkerhed
  • Asset Management i et moderne IT-system

WaterManager er en opgradering af V-History

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>