Gigantisk prisfald på elbil fra Renault
Hjem ELBIL Gigantisk prisfald på elbil fra Renault

Gigantisk prisfald på elbil fra Renault

Af Redaktionen

Renault Megane E-TECH Electric er netop blevet prismæssigt repositioneret i hele Europa.

I Danmark betyder det nye priser. De begynder ved 264.900 kroner for modellen med 40 kWh batteri og blot 279.000 kr. for versionen med 60 kWh batteri og 442 km rækkevidde.

2024 starter med et brag hos Renault. Lørdag den 6. og søndag den 7. januar er der nytårskur hos landets 59 autoriserede Renault forhandlere. Ikke alene kan de præsentere den nye Renault Clio til 169.990 kroner. De kan også præsentere helt nye og ekstremt lave priser på Renault Megane E-Tech Electric.

Prisfald på 70.000 kroner

”Renault i Frankrig har netop nedsat indkøbsprisen på Renault Megane E-Tech Electric meget markant. Faktisk så markant, at det i Danmark har gjort os i stand til at sænke priserne med 70.000 kroner i forhold til listeprisen. Det er en meget stærk pris, der gør en i forvejen meget attraktiv model nærmest umulig at komme udenom for bilkøberen, der er i markedet for en elbil af denne størrelse”, siger Søren Hyltoft – Kommunikations og Marketingchef hos RN Danmark, der importerer Renault og Dacia i Danmark

Priser fra 264.990 kroner

Fra 1. januar begynder prisen for en Megane Electric helt nede ved 264.990 kroner. Det er for versionen med et 40 kWh batteri, 130 hk og 296 km rækkevidde.

Gigantisk prisfald på elbil fra RenaultMen for blot 15.000 kroner ekstra – altså 279.990 kroner får man versionen med det store 60 kWh batteri, 220 hk og en rækkevidde på 442 km. Udstyrsvarianten hedder Equilibre og lader naturligvis med 22 kW AC og 130 kW DC-ladning. Den har som standard også varmepumpe, Arcamys Classic lydanlæg, trådløs mobiltelefonopladning, fartpilot, bakkamera, to zonet klimaanlæg og meget mere.

Indbygget Google Automotive

Men, for blot 20.000 kroner mere – altså 299.990 kroner får man Technoversionen, hvor der som standard desuden er Open R med 12,3-tommers førerdisplay med indbygget Google Automotive, lydsystemet Arkamys Auditorium med seks højtalere, adaptiv fartpilot, LED Adaptive vision lygter, 20 tommer alufælge og elektrisk foldbare sidespejle for blot at nævne noget af det mest iøjnefaldende standardudstyr.

Kan man finde ekstra 20.000 kroner i budgettet får man for 319.990 kroner den topudstyrede Iconic version. Her er der alt hvad hjertet kan begære af udstyr. Blandt andet er Harman Kardon lydanlæg med 8 højtalere og subwoofer og eksklusivt læderindtræk som standard.

Privatleasingprisen følger med ned

Ønsker man ikke at købe sin nye Renault Megane E-Tech Electric, er der naturligvis også en skarp privatleasingpris, der udelukkende gælder for versionerne med 60 kWh batteri.

Udbetalingen er som altid 0 kroner og den månedlige ydelse for Equilibre versionen er 3.195 kroner. Ønsker man Techno versionen hedder det 3.595 kroner, mens Iconic versionen koster 3.895 kroner. For alle versioner gælder det, at det er for 10.000 kilometer om året.

Ønsker man flere kilometer, eller vil man lægge en udbetaling, er det gjort enkelt. For hver 5000 kroner man lægger i udbetaling sænkes den månedlige ydelse med 200 kroner. Og for hver 5000 kilometer man ønsker at køre mere, ja så stiger den månedlige ydelse med 200 kroner. Det er da til at huske.

”Jeg mindes ikke at kunne invitere til nytårskur med så stærke tilbud. Så jeg forventer, at der bliver travlt ved forhandlerne den kommende weekend”, siger Søren Hyltoft

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>