GlobalConnect og 3 skal løfte den digitale oplevelse i Parken
Hjem Nyheder GlobalConnect og 3 skal løfte den optimale digitale oplevelse i Parken

GlobalConnect og 3 skal løfte den optimale digitale oplevelse i Parken

Af Redaktionen

Parken er snart klar til at tilbyde besøgende en optimal digital oplevelse, og her spiller netværk en fundamental rolle.

Valget af leverandør er faldet på GlobalConnect og 3.

Den digitale oplevelse i Danmarks nationalarena får snart et markant løft med en ny end-to-end netværksinfrastruktur leveret af GlobalConnect og 3. Det betyder, at 38.000 besøgende snart kan være samlet ét sted og se en fodboldkamp, mens de streamer andre kampe, oddser og lægger selfies på sociale kanaler – alt sammen på en lynhurtig forbindelse.

”Vi har et ansvar og en pligt til at bringe Parken ind i fremtiden, så det også er danskernes hjemmebane for de kommende generationer. Her spiller teknologi og netværk en afgørende rolle, for vi er ikke kun sammen fysisk længere, vi er det også digitalt i realtid. 3 og GlobalConnect er optimale partnere, som kommer med stor knowhow og erfaring med den type projekter,” siger kommerciel direktør i Parken Sport & Entertainment, Jacob Lauesen.

En størrelse og kompleksitet som Parken og alle de forventninger, danskerne har til deres nationalarena, sætter nogle helt særlige krav til netværket. Det skal kunne håndtere det antal enheder, der opkobler sig under de store arrangementer, og det skal altid være stabilt, fuldt opdateret og sikkert.

GlobalConnect og 3 skal løfte den digitale oplevelse i Parken

”Vi har skræddersyet en løsning, som er yderst dynamisk og skalérbar, så den understøtter Parkens stigende behov for kapacitet langt ud i fremtiden. Med det kommende netværk kan danskerne få den bedste digitale oplevelse i Parken, fra længe før til længe efter første fløjt,” siger Tue Marker, Head of Business Management i GlobalConnect.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>