Fujifilm Europe introducerer den nye instax mini Link 2 Smartphone Printer
Hjem NYE PRODUKTER Fujifilm Europe introducerer den nye fujifilm instax mini Link 2 Smartphone Printer

Fujifilm Europe introducerer den nye fujifilm instax mini Link 2 Smartphone Printer

Af Redaktionen

Fujifilm Europe, Photo Imaging Division, annoncerede i dag den europæiske lancering af sin FUJIFILM instax mini Link 2 Smartphone Printer, tilgængelig fra d. 22. juni 2022. instax mini Link 2 indeholder et væld af nye unikke funktioner, som er designet til at fremme kreativitet, herunder personlige rammer og farvetilstande, der hjælper med at forbedre stemningen i et billede.

instaxAiR er en ny og spændende ny funktion ved instax mini Link 2, der tager det interaktive og personlige aspekt til et helt nyt niveau, ved at lade printeren være et værktøj til at tegne i luften og anvende effekterne direkte på billedet.

“instax mini Link 2 opfordrer billedskabere til at udtrykke sig kreativt igennem deres print” sagde Shin Udono, Senior Vice President, Imaging Solutions, FUJIFILM Europe. ”Med utroligt innovative, sjove og interaktive funktioner såsom instaxAiR etablerer vi nye måder at inspirere instax-brugerne på, når de skaber deres billeder.”

Hovedfunktionerne i instax mini Link 2:
instaxAiR:

instaxAiR giver brugeren mulighed for at tilføje grafik til deres print via den gratis app ”instax mini Link App”1. Tilføj bobler, kronblade, neon, spraymaling eller glitter ved blot at trykke på instax mini Link 2 funktionsknappen i toppen, mens brugeren begynder at tegne i luften ved at pege med LED-lyset på siden af printeren. Det, som tegnes i luften, vil blive vist i appen, og når brugeren er tilfreds med udseendet vil grafikken være synlig på selve billedet. Brugere af instaxAiR funktionen kan også optage en video, mens de tegner og dele øjeblikket som en printbar QR-kode, der vises på billedet. QR-koden kan scannes for at se, downloade eller dele videoen på sociale medier.

Flytbar, let og hurtig

instax mini Link 2 er lille, let og finpudset med en stribet struktur. Smartphoneprinteren overfører et print på ca. 15 sekunder, understøtter kontinuerlig udskrivning og kan printe omkring 100 instax mini billeder per opladning, trådløst via Bluetooth.

Tilpas dine instax mini print med forskellige billedtilstande, personlige rammer, klistermærker og meget mere
instax mini Link 2 appen indeholder en række forskellige rammer, der kan anvendes på et udvalgt billede for at skabe et unikt instax-print. Brugerne kan vælge mellem to farvetilstande: instax-Rich Mode for et dybere og mere fængende farvelook, eller instax-Natural Mode for et mere klassisk udseende. Smartphone billeder kan også piftes op med kunstneriske filtre eller ved at justere billedets lysstyrke, kontrast og farvemætning. Brugerne kan også kombinere helt op til otte billeder i en enkelt instax- printcollage via appen.

Udover den trådløse forbindelse til smartphones er mini Link 2  også kompatibel med det spejlløse digitalkamera FUJIFILM X-S10, som giver fotografer mulighed for at sende deres billeder direkte fra kameraet til printeren.

instax mini Link 2 vil være tilfængelig i farverne Soft Pink, Clay White og Space Blue, og kan købes fra d. 22nd June 2022 i hele Europa til en vejledende pris på 999,00 DKK.

Introduktion af nye film varianter

Fujifilm Europe introducerer den nye instax mini Link 2 Smartphone PrinterI forbindelse med lanceringen af instax mini Link 2 lanceres ligeledes de nye instax mini Spray Art Instant Film med et farverigt rebuespray-design, der reflekterer lyset. Filmen er det perfekte supplement til instaxAiR – funktionen, eller bare for at gøre ethvert billede unikt med den sjove ramme. Denne filmvariant vil være tilgængelig fra d. 22ndJune 2022 i hele Europa til en vejledende pris på 79,95 DKK.

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>