Semperis ansætter Fredrik Hornell som nordeuropæisk salgsdirektør
Hjem NYHEDER Semperis ansætter Fredrik Hornell som nordeuropæisk salgsdirektør

Semperis ansætter Fredrik Hornell som nordeuropæisk salgsdirektør

Af Redaktionen

Semperis, som beskytter virksomheders identitetssystemer, har ansat Fredrik Hornell som ny nordeuropæisk salgsdirektør.

Her vil han få ansvaret for salg til slutkunder og støtte til kanalpartnere i Norden (Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island) og Holland.

Fredrik har 25 års erfaring inden for salg, hvoraf de 20 år har været brugt inden for cybersikkerhed. Før Semperis arbejdede han for flere amerikanske virksomheder som NetIQ, Verisign og Fortinet, hvor han arbejdede tæt sammen med kunder og partnere på tværs af de nordiske, europæiske og nordamerikanske markeder. Han har også tilbragt mere end seks år hos det globale japanske teleselskab NTT, hvor han ledede partnersalg på globalt plan.

“Fredrik vil være et stort aktiv for it-sikkerhedschefer, der har til opgave at håndtere de stadigt voksende risici, der truer deres organisations informations- og datasikkerhed. Fredrik har både international salgserfaring og en dyb forståelse for de komplekse it-sikkerhedsproblemer, der er i forbindelse med Active Directory, og hvordan man overvinder dem.  Han får en afgørende rolle i at udbrede kendskabet til hvor vigtig en rolle identitetssystemer, som Active Directory, spiller ind på den grundlæggende it-sikkerhed,” siger David Lieberman, europæisk salgschef for Semperis.

Semperis ansætter Fredrik Hornell som nordeuropæisk salgsdirektør

Fredrik Hornell

Efterspørgslen efter Semperis identitetsbeskyttelsesteknologi fortsætter med at vokse, i takt med at antallet af it-angreb forbundet med misbrug af privilegerede legitimationsoplysninger stiger. Forrester Research anslår, at 80 % af databrud har en forbindelse til kompromitterede privilegerede legitimationsoplysninger. Med angreb, der stiger i både omfang og kompleksitet, må it-sikkerhedschefer prioritere de data og applikationer, der har størst betydning for deres virksomhed, som angribere ofte forsøger at få adgang til ved at udnytte identitetssystemer. Der har på det seneste været en stigning i disse angreb, bl.a. SolarWinds-angrebet på forsyningskæden og Hafnium-angrebet på Microsoft Exchange, der begge brugte Active Directory til at komme ind i systemerne.

For at hjælpe organisationer med at beskytte sig mod angreb på deres Active Directory, har Semperis stillet et gratis sikkerhedsvurderingsværktøj til rådighed;  Purple Knight hjælper organisationer identificere svagheder i konfigurationen af deres identitetssystem. De første resultater viser, at organisationer fejler i alarmerende grad og i gennemsnit, kun opnår en score på 61% – en fejlkarakter, der øger risikoen for systemiske it-angreb.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>