GlobalConnect udvider infrastruktur for DIS

Fiberkoncernen GlobalConnect graver lige nu i indre by i København for at være klar til at levere på en ny kontrakt med undervisningsinstitutionen DIS.  

GlobalConnect udvider infrastruktur for DIS 1Den selvejende non-profit institution DIS, som er specialiseret i at arrangere study abroad-ophold for nordamerikanske studerende i Danmark, har indgået en aftale med GlobalConnect, der træder i kraft den 1. oktober 2020. Aftalen indebærer, at DIS får leveret internet og fiber til 14 bygninger, der blandt andet består af kontorer, undervisningslokaler og kollegier til de studerende. Bygningerne er primært beliggende i København K, hvor GlobalConnect er ved grave for at gøre netværket klar til DIS.

”For at gøre overgangen fra DIS’ nuværende leverandør til vores netværk så smidig som mulig, er vi lige nu ved at grave og udvide vores infrastruktur, så organisationen kan overgå fuldkommen smidigt til vores netværk,” siger Louise Hahn, landechef for GlobalConnect Danmark.

GlobalConnect har 28.000 erhvervskunder i Norden og leverer også fiber til 302.000 privatkunder i Sverige og Norge. Koncernen ejer i alt 74.500 km fibernetværk og 22 datacentre med i alt 27.000 kvadratmeter i Danmark, Norge, Sverige og det nordlige Tyskland.