Lenovo introducerer kraftfulde ThinkPads med AMD teknologi
Hjem NYE PRODUKTER Lenovo introducerer kraftfulde ThinkPads med AMD teknologi

Lenovo introducerer kraftfulde ThinkPads med AMD teknologi

Af Redaktionen

Lenovo annoncerer i dag de seneste tilføjelser til sin populære ThinkPad-portefølje: T495, T495s og X395.

Lenovo introducerer kraftfulde ThinkPads med AMD teknologiDisse helt nye Windows 10 bærbare computere, med op til 2. Gen AMD Ryzen 7 PRO-mobile processorer og Radeon Vega-grafik, slutter sig til rækken af ​​den førende ThinkPad T og X-serie af tynde og lette bærbare computere.

Med to modeller, der vejer under halvandet kilo, tilbyder disse nye ThinkPad-produkter en overlegen mobil oplevelse, mens de stadig scorer højt på vigtige områder som førsteklasses sikkerhed, ydeevne, håndterbarhed og holdbarhed. Inkluderet er alle funktionerne til at sikre den oplevelse, som forventes af Think-familien.

Med en længere batterilevetid på en enkelt opladning og øget ydelse med op til 18 procent sammenlignet med benchmarks fra den tidligere generation, tilbyder den nye T og X-serie seriøse opgraderinger uden kompromiser i forhold til hardware, sikkerhed og håndterbarhed.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>