I 2020 er 33 procent af de efterspurgte kompetencer nye

Den fjerde industrielle revolution er i fuld gang, og ændrer fortsat vores tilværelser og arbejdsliv. Men det vil blive endnu mere udtalt.

I 2020 er 33 procent af de efterspurgte kompetencer nye 1Tal fra World Economic Forum viser, at hele 33 procent af de kompetencer, der er efterspurgt i 2020 vil være helt nye. Det lægger et øget pres på virksomheder og medarbejdere, for at sikre at kvalifikationerne er vedligeholdt og opdateret. Samtidig viser nye analyser, at medarbejdere der bruger 5 timer eller mere om ugen er 39 procent mere produktive, 47 procent mindre stressede og 21 procent gladere i jobbet.

CRM giganten Salesforce lancerer derfor nu uddannelsesplatformen myTrailhead, hvor kunder der har licens til Sales Cloud, Service Cloud eller en Platform-licens til en Enterprise Edition løsning eller højere, for kun $25 per bruger har adgang til mere end 500 uddannelsesmoduler. Her kan medarbejderne – når de har tid, lyst og lejlighed – løfte deres kompetencer og lære om alt fra Blockchain, til hvordan man skaber større lighed på arbejdspladsen. Og der bliver tilført nye moduler hver 6. uge.

Der er allerede taget godt imod konceptet, hvor blandt andet virksomheder som Accenture, Telstra og Deloitte er blandt brugerne.