Style Edition: Porsche præsenterer ny designpakke til 718-modellerne
Hjem EFTER ARBEJDE Porsche præsenterer ny designpakke til 718-modellerne

Porsche præsenterer ny designpakke til 718-modellerne

Af Redaktionen

Spændende farver, sportslige detaljer og spektakulære kontraster karakteriserer de nye Style Edition-varianter af Porsche 718 Boxster og 718 Cayman.

718-modellerne har altid mestret kombinationen af køreglæde og hverdagspraktik, og med Style Edition er det nu muligt at supplere den attraktive pakke med en række spektakulære designelementer.

Det gælder især eksteriørfarven Ruby Star Neo, som er en moderne fortolkning af den ikoniske Ruby Star, kendt fra 964-generationen af 911 Carrera RS.

Men selv hvis du vælger din Style Edition i en anden farve en Ruby Star Neo, adskiller de nye designvarianter sig tydeligt fra resten af 718-familien. Eksempelvis på grund af de 20-tommers 718 Spyder-hjul i sort højglans. Eller udstødningernes sorte afgangsrør og Porsche-skriften på bagenden i sølvgrå højglans. På 718 Boxster Style Edition fremstår Boxster-skriften desuden på kalechen som et eksklusivt emblem.

Sportsligt og luksuriøst udstyret

Style Edition: Porsche præsenterer ny designpakke til 718-modellerne

De nye Style Edition-varianter af Porsche 718 Boxster og 718 Cayman.

I kabinen byder Style Edition-varianterne på en sporty og eksklusiv læderpakke i sort med lyse kontrastsyninger, baggrundsbelyste dørpaneler i rustfrit stål samt Porsche-logo indpræget i sædernes nakkestøtter. Dertil kommer udstyrspakken med blandt andet Bi-Xenon-forlygter med LED-kørelys, ParkAssist for og bag inklusiv bakkamera, Apple CarPlay, fartpilot, multifunktionsrat i læder, Servostyring Plus, klimaanlæg med to zoner, sædevarme og gulvmåtter med kontrastsyninger i stil med interiøret.

Der kan desuden, uden ekstra omkostninger, vælges mellem to 718 Style Edition-kontrastpakker – én i sort og én i hvid. Begge inkluderer grafiske striber på frontklappen og Porsche-skrift på sidepanelerne, hjul i sort eller hvid højglans samt matchende model-skrift på bagenden.

300 hestekræfter og manuel gearkasse

Både 718 Boxster og 718 Cayman er som Style Edition baseret på indgangsmodellerne og således udstyret med en 2,0-liters firecylindret boxermotor med turbo og 300 hestekræfter. Med sekstrins manuel gearkasse som standard sprinter begge modeller fra 0-100 kilometer i timen på 5,1 sekunder og videre til topfart på 275 kilometer i timen. Som ekstraudstyr fås Style Edition-varianterne med den syvtrins PDK-gearkasse, hvilket sænker 0-100-tiden til 4,7 sekunder.

De nye Style Edition-varianter af 718-modellerne er tilgængelige hos de danske Porsche-forhandlere, Porsche Center Aarhus og Porsche Center København, i begyndelsen af 2023.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>