KIA Koncernen bliver en del af IONITY
Hjem NYHEDER KIA Koncernen bliver en del af IONITY

KIA Koncernen bliver en del af IONITY

Af Redaktionen

KIA koncernen er blevet strategisk partner og investor i IONITY, som er Europas førende højtydende opladningsnetværk.

KIA Koncernen bliver en del af IONITYMed deltagelsen i dette joint venture vil KIA koncernen fremme udvidelsen af det højtydende ladenetværk langs de europæiske motorveje med henblik på at fremme udbredelsen af elbiler.

IONITY-opladningsnetværket anvender den europæiske CCS-opladningsstandard (Combined Charging System). ”For KIA er produkt- og kundeoplevelsen tæt forbundet med komfort og fordele. Ved at investere i IONITY er vi nu en del af et af det mest omfattende og største ladenetværk i Europa”, udtaler Thomas Schemera, som er Executive Vice President og Head of Product Division i KIA koncernen. ”Vi arbejder dedikeret med at tilbyde holistiske løsninger, som gør det nemmere end nogensinde før at skifte til elektrisk mobilitet”.

“Med tilføjelsen af KIA koncernen kan vi sige velkommen til en dedikeret partner med international erfaring inden for elektrisk mobilitet”, udtaler Michael Hajesch, som er CEO hos IONITY. ”Fra i dag vil vi sammen arbejde på at lære mennesker om elektrisk mobilitet og promovere innovationer på dette område med henblik på at gøre elbilkørsel til den nye standard – især på lange køreture.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>