KIA Koncernen bliver en del af IONITY

KIA koncernen er blevet strategisk partner og investor i IONITY, som er Europas førende højtydende opladningsnetværk.

KIA Koncernen bliver en del af IONITY 1Med deltagelsen i dette joint venture vil KIA koncernen fremme udvidelsen af det højtydende ladenetværk langs de europæiske motorveje med henblik på at fremme udbredelsen af elbiler.

IONITY-opladningsnetværket anvender den europæiske CCS-opladningsstandard (Combined Charging System). ”For KIA er produkt- og kundeoplevelsen tæt forbundet med komfort og fordele. Ved at investere i IONITY er vi nu en del af et af det mest omfattende og største ladenetværk i Europa”, udtaler Thomas Schemera, som er Executive Vice President og Head of Product Division i KIA koncernen. ”Vi arbejder dedikeret med at tilbyde holistiske løsninger, som gør det nemmere end nogensinde før at skifte til elektrisk mobilitet”.

“Med tilføjelsen af KIA koncernen kan vi sige velkommen til en dedikeret partner med international erfaring inden for elektrisk mobilitet”, udtaler Michael Hajesch, som er CEO hos IONITY. ”Fra i dag vil vi sammen arbejde på at lære mennesker om elektrisk mobilitet og promovere innovationer på dette område med henblik på at gøre elbilkørsel til den nye standard – især på lange køreture.”