Ingram Micro udvider samarbejdet med Lenovo i Danmark og Norge
Hjem INGRAM MICRO Ingram Micro udvider et samarbejdet med Lenovo i Danmark og Norge

Ingram Micro udvider et samarbejdet med Lenovo i Danmark og Norge

Af Redaktionen

Det succesfulde samarbejde mellem Ingram Micro og Lenovo i Sverige bliver nu udvidet til det danske og norske marked.

Lenovo´s udbud indenfor lifecycle management og finansielle services kombineret med en ambitiøs vækststrategi i mellemmarkedet, passer perfekt med Ingram Micro´s strategi i Norden, udtaler Jonas Elmgren, VP Nordics Ingram Micro

Første skridt på vejen bliver at udvide det nuværende Nordiske Ingram Micro Lenovo team med yderligere ressourcer, både lokalt i hvert land og på regionalt niveau.

En rekrutteringsstrategi der vil påbegyndes med det samme, for at imødekomme forventede markedskrav fra Q3 og fremadrettet.

Produkt- og forretningsudvikling vil blive placeret centralt i Sverige og håndterer alle lande. Der vil lokalt hos Ingram Micro Norge og Danmark blive ansat dedikerede Lenovo ressourcer, der sammen med de lokale Lenovo teams, primært vil fokusere på at udnytte de gensidige vækstmuligheder.

Ingram Micro udvider samarbejdet med Lenovo i Danmark og NorgeVi er ekstremt glade for at udvide vores partnerskab med Lenovo og muligheden for at arbejde med de lokale Lenovo teams i Danmark og Norge. Baseret på erfaringer og resultater i Sverige, har vi store forventninger til at vi sammen kan gøre en reel forskel i disse to markeder. Og i processen styrke Ingram Micro yderligere på tværs af Norden, udtaler Jonas Elmgren.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>