D-Link lancerer det nyeste Wi-Fi EasyMesh system til hele hjemmet
Hjem Nye Produkter D-Link lancerer det nyeste Wi-Fi EasyMesh system til hele hjemmet

D-Link lancerer det nyeste Wi-Fi EasyMesh system til hele hjemmet

Af Redaktionen

D-Link, en af verdens førende inden for smart home og netværksteknologi, har annonceret den nyeste tilføjelse til sit Covr Whole Home Mesh Wi-Fi-sortiment med AC1200 Dual-Band Whole Home Mesh Wi-Fi System (COVR 1102).

D-Link lancerer det nyeste Wi-Fi EasyMesh system til hele hjemmetD-Links første Wi-Fi CERTIFIED EasyMesh ™ -system tilbyder Wi-Fi-forbindelse overalt i hjemmet og giver fleksibilitet til at udvide dækningen ved blot at tilføje en anden EasyMesh ™ -certificeret enhed. Det understøtter også den nyeste WPA3 Wi-Fi-sikkerhed, der tilbyder forbedret adgangskodebeskyttelse og lettere opsætning af smart home IoT-enheder til at oprette forbindelse til dit Wi-Fi-hjem sikkert.

COVR-1102 er specielt designet til at imødekomme de voksende krav fra det tilsluttede hjem og har to Covr-point, der giver Wi-Fi-dækning op til 325 kvm til et stort antal enheder. Trådløs AC forbindelse med dobbeltbånd med kombinerede trådløse hastigheder på op til 1.200 Mbps pr. Covr-punkt.

Brugere kan foretage uafbrudte videoopkald, streame HD-videoer fra flere enheder på en gang eller nyde problemfri spil, uanset hvor de er i hjemmet.

Med MU-MIMO (MU-MIMO) -teknologi til flere brugere kan COVR-1102 sende og modtage data til og fra enheder samtidig for at øge hastigheden og effektiviteten. Dens intelligente Smart Roaming-funktion søger kontinuerligt efter det mest pålidelige Wi-Fi-signal, der er tilgængeligt for enhver enhed, og forbinder dem uden afbrydelse.

COVR-1102 understøtter også stemmestyring via Amazon Alexa og Google Assistant, hvilket giver brugerne håndfri kontrol over deres Wi-Fi til hjemmet. Let at konfigurere og installere, enheden kan konfigureres på kort tid ved hjælp af den gratis D-Link Wi-Fi-app, tilgængelig til Android eller iOS-kompatibel enhed.

AC1200 Dual-Band Whole Home Mesh Wi-Fi System vil også være tilgængeligt som en 3-pakning (COVR-1103), som understøtter dækning op til 464 kvm den er tilgængelig i 2. kvartal 2020.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>