D-Link lancerer det nyeste Wi-Fi EasyMesh system til hele hjemmet

D-Link, en af verdens førende inden for smart home og netværksteknologi, har annonceret den nyeste tilføjelse til sit Covr Whole Home Mesh Wi-Fi-sortiment med AC1200 Dual-Band Whole Home Mesh Wi-Fi System (COVR 1102).

D-Link lancerer det nyeste Wi-Fi EasyMesh system til hele hjemmet 1D-Links første Wi-Fi CERTIFIED EasyMesh ™ -system tilbyder Wi-Fi-forbindelse overalt i hjemmet og giver fleksibilitet til at udvide dækningen ved blot at tilføje en anden EasyMesh ™ -certificeret enhed. Det understøtter også den nyeste WPA3 Wi-Fi-sikkerhed, der tilbyder forbedret adgangskodebeskyttelse og lettere opsætning af smart home IoT-enheder til at oprette forbindelse til dit Wi-Fi-hjem sikkert.

COVR-1102 er specielt designet til at imødekomme de voksende krav fra det tilsluttede hjem og har to Covr-point, der giver Wi-Fi-dækning op til 325 kvm til et stort antal enheder. Trådløs AC forbindelse med dobbeltbånd med kombinerede trådløse hastigheder på op til 1.200 Mbps pr. Covr-punkt.

Brugere kan foretage uafbrudte videoopkald, streame HD-videoer fra flere enheder på en gang eller nyde problemfri spil, uanset hvor de er i hjemmet.

Med MU-MIMO (MU-MIMO) -teknologi til flere brugere kan COVR-1102 sende og modtage data til og fra enheder samtidig for at øge hastigheden og effektiviteten. Dens intelligente Smart Roaming-funktion søger kontinuerligt efter det mest pålidelige Wi-Fi-signal, der er tilgængeligt for enhver enhed, og forbinder dem uden afbrydelse.

COVR-1102 understøtter også stemmestyring via Amazon Alexa og Google Assistant, hvilket giver brugerne håndfri kontrol over deres Wi-Fi til hjemmet. Let at konfigurere og installere, enheden kan konfigureres på kort tid ved hjælp af den gratis D-Link Wi-Fi-app, tilgængelig til Android eller iOS-kompatibel enhed.

AC1200 Dual-Band Whole Home Mesh Wi-Fi System vil også være tilgængeligt som en 3-pakning (COVR-1103), som understøtter dækning op til 464 kvm den er tilgængelig i 2. kvartal 2020.