Den perfekte telefon til digital detox:
Hjem NYE PRODUKTER Den perfekte telefon til digital detox

Den perfekte telefon til digital detox

Af Redaktionen

HMD Global relancerer Nokia 6310 med moderne funktioner 

HMD Global, producenten af den moderne Nokia-telefon, udgiver nu en ny og opdateret Nokia 6310 med flere moderne funktioner.

Den perfekte telefon til digital detox:Nokia 6310 er en af de mest ikoniske telefoner igennem tiden, og den nye 6310 kommer stadig med en yderst lang batterilevetid (op til flere uger), en hårdfør skal samt 90’er klassikeren, Snake!

Nokia 6310 er en feature-phone med en 2,8 tommer stor skærm samt tilgængelighedsfunktioner såsom forstørret menuer og tekst, så alle kan benytte telefonen. Det hårdføre design betyder, at telefonen kan holde til det meste, og med plads til to SIM-kort kan den bruges til både erhverv og i privaten. Den fås i to forskellige farvevarianter, Dark Green og Black, og kan købes nu til en vejledende pris på 499 kroner.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>