Ingram Micro blev udnævnt til Årets Distributør i Aruba Atmosphere
Hjem Nyheder Ingram Micro blev udnævnt til Årets Distributør i Aruba Atmosphere

Ingram Micro blev udnævnt til Årets Distributør i Aruba Atmosphere

Af Redaktionen

Den 4-7 Juni afholdt HPE Aruba sin årlige konference Atmosfære på Amadria Park nær Šibenik i Kroatien.

Ingram Micro blev udnævnt til Årets Distributør i Aruba Atmosphere 2Under konferencen blev Ingram Micro tildelt prisen “2018 EMEA-distributør af året”. “Dette var et holdpræstation. Hvert land og alle involverede i Aruba-butikken har lagt meget energi, tid og personlig dedikation til at vinde denne pris. HPE Aruba er et af vores fokusområder og er en del af vores salgsportefølje som en glimrende mulighed for at vokse HPE operationer i alle lande “, siger Goran Hauser, Ingram Micros EMEA Business Development Manager for HPE Aruba.

Denne præstation er også et resultat af et godt samarbejde mellem Ingram Micro og HPE Aruba i at nå vores fælles mål, idet vi øger og udvikler Aruba-aftalen. Vi takker HPE Aruba for deres store støtte og ser frem til endnu et vellykket år for Aruba på Ingram Micro.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>