For 2. gang: Phoenix Contact Dialog Days – innovationer og teknologiske trends online
Hjem NYHEDER For 2. gang: Phoenix Contact Dialog Days – innovationer og teknologiske trends online

For 2. gang: Phoenix Contact Dialog Days – innovationer og teknologiske trends online

Af Redaktionen

Phoenix Contact’s Dialog Days finder sted for anden gang i år.

For 2. gang: Phoenix Contact Dialog Days – innovationer og teknologiske trends online

Phoenix Contact Dialog Days

Kunder og forretningspartnere inviteres til virtuelle konferencer med teknologiske præsentationer og interviews fra den 16-20. november 2020. Efterfølgende har alle mulighed for at besøge den digitale messestand. Deltagerne kan benytte live chats til at komme i direkte kontakt med virksomhedens ansatte, stille spørgsmål og udveksle ideer.

”Flere vigtige fagmesser er i år blevet aflyst, blandt andre Hannover messen, og nu også electronica i München og SPS i Nürnberg, som begge skulle have fundet sted i november,” forklarer CTO Roland Bent. ”Det er vigtige steder at komme i kontakt med vores kunder og forretningspartnere. Derfor lancerede vi allerede i foråret Phoenix Contact Dialog Days, som gør det muligt for os at vise vores innovationer frem på en sikker måde samt komme i dialog med interesserede parter”.

Via linket nedenfor kan man registrere sig til den virtuelle konference og digitale udstilling og læse meget mere om programmet for begivenheden.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>