Støjreduktion i sølv: Ny farvevariant af OnePlus Buds Pro lander i Danmark i dag
Hjem NYE PRODUKTER Støjreduktion i sølv: Ny farvevariant af OnePlus Buds Pro er tilgængelig i Danmark fra den 13. april

Støjreduktion i sølv: Ny farvevariant af OnePlus Buds Pro er tilgængelig i Danmark fra den 13. april

Af Redaktionen

OnePlus Buds Pro i farven Radiant Silver bliver tilgængelig i Danmark og resten af Europa den 13. april.

Her kan brugerne få den gode støjreducerende og trådløse lytteoplevelse kendt fra OnePlus Buds Pro – men i en ny, flot sølvgrå farve.

Med OnePlus Buds Pro i Radiant Silver får brugerne alle de funktioner, som mange kender fra de trådløse høretelefoner OnePlus Buds Pro, der bl.a. tæller adaptiv støjreduktion på op til 40 dB, skarp opkaldskvalitet og lang batterilevetid, der sikrer en sublim lydoplevelse.

Farven Radiant Silver er skabt gennem en avanceret proces, der giver høretelefonerne et flot æstetisk udtryk, der minder om rustfrit stål. Det giver et lettere og mere skinnende udtryk end ved normal aluminiumslegering. Både høretelefonerne og det medfølgende opladningsetui kommer i farven Radiant Silver.

OnePlus Buds Pro har et smart ANC-system, der intelligent drukner uønskede lydfrekvenser i realtid, fx snak eller støj fra det omkringliggende miljø. Hver  ‘earbud’ tilbyder et setup med tre mikrofoner, der aktivt filtrerer støjniveauer på op til 40 dB, der giver en behagelig og personlig lytteoplevelse.

Støjreduktion i sølv: Ny farvevariant af OnePlus Buds Pro lander i Danmark i dag

Udover fantastisk lyd har OnePlus Buds Pro en batterilevetid på op til 38 timer, der sammen med opladningsetuiet gør opladningstiden problemfri og giver efter bare 10 minutters opladning 10 timers levetid.

Pris og tilgængelighed

De nye OnePlus Buds Pro i Radiant Silver kommer til salg i dag på oneplus.com til en vejledende pris på EUR 149.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>