Inviter vennerne til en uforglemmelig fest med JBL PartyBox

Hold årets fest med JBL PartyBox: en genopladelig, kraftfuld Bluetooth festhøjttaler med levende lyseffekter samt en mikrofon- og guitarindgang.

Inviter vennerne til en uforglemmelig fest med JBL PartyBox 1Mærk kraften fra den berømte JBL-signaturlyd og skab den helt rigtige stemning med højttalerens forskellige lysindstillinger.

Saml vennerne, vælg en lysindstilling som passer til humøret og sæt gang i dansegulvet. Med PartyBox højttaleren kan du trådløst afspille musik i høj kvalitet via din smartphone eller tablet. Vil du være helt tilstede, uden at skulle tænke på, hvem der styrer musikken, kan du forberede festen ved at lægge din foretrukne spilleliste på en USB-nøgle. Og når du og vennerne er klar til selv at indtage scenen, kan I blot tilslutte en mikrofon eller guitar til højttaleren og fyre den af!

JBL PartyBox holder festen kørende lige fra opvarmningen til den lyse morgen – med PartyBox 300s genopladelige batteri får du nemlig helt op til 18 timers spilletid. Sæt ekstra gang i festen ved at tilkoble to PartyBox-højttalere trådløst med TWS-funktionen eller med et kabel fra en RCA-udgang.