Inviter vennerne til en uforglemmelig fest med JBL PartyBox
Hjem NYE PRODUKTER Inviter vennerne til en uforglemmelig fest med JBL PartyBox

Inviter vennerne til en uforglemmelig fest med JBL PartyBox

Af Redaktionen

Hold årets fest med JBL PartyBox: en genopladelig, kraftfuld Bluetooth festhøjttaler med levende lyseffekter samt en mikrofon- og guitarindgang.

Inviter vennerne til en uforglemmelig fest med JBL PartyBox 2Mærk kraften fra den berømte JBL-signaturlyd og skab den helt rigtige stemning med højttalerens forskellige lysindstillinger.

Saml vennerne, vælg en lysindstilling som passer til humøret og sæt gang i dansegulvet. Med PartyBox højttaleren kan du trådløst afspille musik i høj kvalitet via din smartphone eller tablet. Vil du være helt tilstede, uden at skulle tænke på, hvem der styrer musikken, kan du forberede festen ved at lægge din foretrukne spilleliste på en USB-nøgle. Og når du og vennerne er klar til selv at indtage scenen, kan I blot tilslutte en mikrofon eller guitar til højttaleren og fyre den af!

JBL PartyBox holder festen kørende lige fra opvarmningen til den lyse morgen – med PartyBox 300s genopladelige batteri får du nemlig helt op til 18 timers spilletid. Sæt ekstra gang i festen ved at tilkoble to PartyBox-højttalere trådløst med TWS-funktionen eller med et kabel fra en RCA-udgang.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>