Hjem Efter Arbejde Sådan kommer du glad frem på arbejde

Sådan kommer du glad frem på arbejde

Af Redaktionen
Sådan kommer du glad frem på arbejde

Nervøs for at skulle tilbage på arbejdet? – Her er hjælpen

Lad din transporttid tage din nervøsitet og kom glad og afslappet på arbejde

600.000 lønmodtagere kan inden længe kan se frem til igen at skulle møde ind på kontoret fysisk, efter mange måneders hjemsendelse. Og selvom genåbningen skaber glæde, er der for mange også nervøsitet forbundet med de nye rutiner.

Hvordan sikrer man sig en god opstart? Og hvordan kan man håndtere den nervøsitet der kan opstå? – Et af de gode råd der bl.a. kan findes på Dansk Psykolog Foreningens web, er at give sig selv mentale og fysiske pauser. Et råd den mentale velvære app HelloMind også ved virker.

Fredag d. 21. maj frigiver HelloMind nye gratis pendler-sessioner, der netop giver den mentale pause og tid til selvomsorg, imens du sidder i toget, bussen eller metroen. Det er bare at tage headphones på og trykke play på sessionen, der derefter nænsomt guider dig, mens du kan slappe af.

CEO Jacob Strachotta fortæller: “Vi vil gerne hjælpe alle dem, der har lidt nervøsitet i kroppen eller har fået lidt social-/præstationsskræk ved at være isoleret hjemme. Derfor har vi lagt sessionen pendlerafslapning frit tilgængeligt for alle. Vi håber, at det vil lette overgangen for dem, der nu starter op på arbejde.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>