Garmin præsenterer Alpha LTE: Mobilbaseret hundesporing
Hjem NYE PRODUKTER Garmin præsenterer Alpha LTE: Mobilbaseret hundesporing

Garmin præsenterer Alpha LTE: Mobilbaseret hundesporing

Af Redaktionen

Ny enhed giver problemfri LTE-hundesporing på mobile enheder og kompatible Garmin VHF-sporingssystemer.

Garmin annoncerede i dag Alpha LTE, virksomhedens første mobilbaserede hundesporingsenhed.

Den lille, robuste enhed fastgøres til eksisterende hundehalsbånd og parres med den nye Alpha-app, så brugere kan se deres hunds bevægelser direkte fra en kompatibel mobilenhed. Kunder, der ønsker yderligere sporingsfunktioner, kan parre Alpha LTE med deres kompatible håndholdte Garmin-hundesporingsenhed til samtidig LTE og traditionel VHF-sporing, hvilket giver en problemfri integreret oplevelse.

“Garmin sportshundeprodukter er globalt anerkendt som et førsteklasses valg for jægere og deres hunde, og Alpha LTE er en ideel løsning for friluftsfolk, der ønsker Garmins hundesporingspålidelighed i en mobilbaseret løsning. Uanset om det bruges som en selvstændig sporingsenhed eller i forbindelse med et eksisterende Garmin hundesporingssystem, kan kunderne være sikre på, at de har Garmins bedste løsning til at spore deres hund i udfordrende miljøer,” siger Dan Bartel, Garmin Vice President for Global Consumer Sales

Kompakt og brugervenlig

Alpha LTE parres nemt med Alpha-appen på en kompatibel mobilenhed for omfattende hundesporing, hvor LTE-tjenesten er tilgængelig. Enheden måler 70 x 35,8 x 30,7 mm, vejer kun 50 gram og fastgøres til eksisterende hundehalsbånd på op til 1” i bredden. Brugere kan blive på jagt i op til 18 timer takket være et genopladeligt lithium-ion-batteri. Til længere jagter, eller når opladning ikke er tilgængelig dagligt, kan brugere justere enhedens opdateringshastighed for at forlænge batteritiden til 75 timer. Og takket være brugen af multi-GNSS giver Alpha LTE brugere forbedret navigation under udfordrende forhold.

Problemfri smartphone-forbindelse

Alpha appen giver en brugervenlig, omfattende hundesporingsoplevelse via en smartphone. Kortfunktionen i appen hjælper brugere med at forstå terrænet, mens de ser deres hunds placering i realtid. Kunder kan bruge appen til at markere waypoints og lokationer, såsom stande, kameraer, vildtskilte, stier og vildtobservationer.

Integreret sporingsoplevelse

Takket være kompatibiliteten med Garmin VHF-hundesporingssystemer, som Alpha 300i og T 20, ved jagt i vanskelig topografi, hvor sigtelinjen er begrænset, kan Alpha LTE fungere som et redundanssystem for supplerende sporingspunkter. Brugere vil se VHF- og Alpha LTE-sporpunkter problemfrit integreret på deres håndholdte enhed takket være Garmins “smart switching”-teknologi, som automatisk skifter mellem LTE og VHF for at give den mest komplette sporingsoplevelse, der er tilgængelig for hvert jagtsted.

Garmin præsenterer Alpha LTE: Mobilbaseret hundesporing

Garmin Alpha LTE

Hundeenheden har også flerfarvede LED-beacon-lys, der kan fjernaktiveres fra brugerens mobile enhed for at holde styr på deres hund under dårlige lysforhold, hurtigt skelne mellem hunde og hjælpe med at gøre en hund mere synlig, hvis hunden går i nærheden af en vej . Skulle en hund blive væk, har Alpha LTE-enheden en redningstilstand, som, når den er aktiveret før en jagt, automatisk forlænger batteritiden for hundesporingshalsbåndet for at give mere tid til at lokalisere hunden ved at reducere hyppigheden af sporingsopdateringer.

Alpha LTE er Bluetooth og ANT aktiveret, hvilket giver mulighed for trådløse softwareopdateringer og halsbåndskonfiguration direkte mellem hundenheden og Alpha-appen.

Alpha LTE-serien er tilgængelig nu og har en vejledende udsalgspris på 2.349 kr. med LTE-serviceplaner, der sælges separat. Besøg garmin.com/outdoor for at lære mere.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>