Kalder alle AV-teknikere: Bliv dansk mester i videoinstallation!
Hjem VIRKSOMHED Kalder alle AV-teknikere: Bliv dansk mester i videoinstallation!

Kalder alle AV-teknikere: Bliv dansk mester i videoinstallation!

Af Redaktionen

Nu er det tid til at hylde konferencelokalets sande helte: AV-installatørerne og IT-teknikerne!

Det mener tech-virksomheden Logitech, der vil anerkende de tekniske kompetencer, der skal til for at få et velfungerende konferencelokale til at spille.

Derfor inviterer de installatører fra hele Danmark til at dyste i Video Installation World Cup 2024, som finder sted 4. juni i Pakhus 11 i København. Tilmeldingen åbner nu!

Hybride teams over hele landet er dybt afhængige af velfungerende konferencesystemer, når de afholder videomøder. Det kræver dygtige teknikere at få elementer som lys, lyd, softwareinstallationer og rumfornemmelse til at spille sammen, så virksomhedens digitale møder kan køre som smurt.

– Det er ikke mange, der forstår, hvor meget teknisk kunnen, fingerfærdighed og forståelse for de enkelte produkter det kræver at skabe et funktionelt konferencelokale. Det er vi nødt til at ændre! Og vi skal have det lidt sjovt samtidig, siger Benny Andersson, B2B Marketing Manager hos Logitech Nordic.

Træd ind i rampelyset!

Alle dygtige teknikere og AV-installatører, som til daglig sørger for, at videomøderne kører som smurt, inviteres nu til at træde ind i rampelyset, for at vise deres færdigheder og få den anerkendelse, de fortjener.

– På ægte gamification-manér inviterer vi alle danske AV-installatører og videoteknikere til et sjovt og underholdende arrangement, hvor de kan konkurrere om titlen som dansk mester i videoinstallation. I deltager som et team på 2-3 personer, og vi tester både evne og hastighed: Det handler om hurtigst muligt at installere et fuldt fungerende videokonferencelokale med lyd og video på højeste niveau, fortæller Benny Andersson.

Livestreames fra Pakhus 11 i København

Begivenheden finder sted i Pakhus 11, Dampfærgevej 4, København Ø, og vil også blive livestreamet. Dermed får deltagerne også chancen for at fremvise deres kunnen til et bredere publikum. Ud over muligheden for at vinde den ærefulde titel som Dansk Mester i Videoinstallation, kan de deltagende hold se frem til en sjov og udfordrende dag sammen med kolleger og brancheeksperter fra hele landet.

Kalder alle AV-teknikere: Bliv dansk mester i videoinstallation!

xr:d:DAF6JFYmK5M:5,j:8256639790624293226,t:24011712

Next step: Nordisk semifinale og verdensmesterskab

Det danske mesterskab er dog kun første skridt: Det vindende hold går videre til den nordiske semifinale og derefter til den store finale, hvor hold fra hele verden konkurrerer om at blive verdensmestre i videoinstallation. Sidste år gik Meetech hjem med pokalen i det svenske mesterskab, og den 7. marts i år kåredes Kinly som stolt Norsk Mester i Videoinstallation efter et brag af en finale.

Konkurrencen er den første af sin slags i verden, og bag ideen står Logitech, der har specialiseret sig i at skabe alsidige og bredt dækkende videokonferenceløsninger med nem installation. De har skabt begivenheden i samarbejde med partnervirksomhederne Microsoft og TD Synnex.

– Jeg glæder mig virkelig til at komme og heppe på de danske AV-helte og se, hvad de kan. Målet er at finde et hold, der kan repræsentere Danmark i jagten på guldet – og give dem den anerkendelse, de fortjener, slutter Benny Andersson.

Tid, sted og tilmelding

Mesterskabet finder sted i Pakhus 11, Dampfærgevej 4, 2100 København Ø den 4. juni 2024, med start 15.30.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>